bununla ilgili sayısız başlık acılıp sayısız oneride bulunuldu biliyorum.
fakat oynatmaya oyle az kaldı ki ben yine de konu acmak istedim.
şuan oturduğum evde 4 yılı bitirmek uzereyim ve kiracıyım. ust katın cocukları geldiğimde kucuktu koşup duruyorlardı bir kac kez tatlı dille uyardım tamam dedi iki gun sonra yine aynı. yukarıda surekli birileri konuyor bu durum gectiğimiz dort yılda bir gram azalmadı. aksine cocuklar buyudu şuan biri altı yaş civarında diğeri de ilkokula gidiyor. saat 11 12 lere kadar surekli koşuyor zıplıyor yerlere bir şeyler duşuruyorlar, surekli olarak bir gurultu var cocukların koşması zıplaması kesiliyor sabaha kadar evin icinde patır kutur yuruyen birileri var. asla sessizlik yok.
son olarak yakın zamanda iyi niyetle cıktığım kapıdan kavgayla zor dondum. cocuk bunlar napayım diyor. en ufak bit utanması sıkılması yok. bir kez alttan yukarıya vurmuştuk, neymiş efendim cocukları korkuyor, psikolojisi bozuluyormuş. benim cocuğum bunu surekli yaşıyor. koşmasınlar surekli koşuyorlar diyorum, napayım allah vergisi madem oyle polis gonder diyor. surekli misafir surekli gurultu delireceğim. birde uzerine eşim bu konuda hassas surekli evde diken ustunde surekli gergin. gunduzleri evde, sırf gurultu icin kendini sokağa atıyor. ne yapacağımı şaşırdım..