Samsung A7 2016 telefonumun bataryası şişmişti ve yaptırmayı duşunuyordum ki sabah uyandığımda ekran gitmişti, dokunmatiği artık calışmıyor ve ekranın sadece en ust kısmı cok az gorunup kullanılabiliyordu zamanla oralar da karardı, biri arayınca kulaklıkla acıyordum ancak telefon kapandı ve tekrar actığımda sim kilidini acamıyorum. Cozmek istediğim sorun şu bu telefonu yaptırmak yerine 0 telefon almak daha mantıklı geliyor ekran, batarya, arka kapak falan hasarlı ancak icinde 6000-7000 civarında fotoğraf vardı ve bunları bilgisayara aktarmak istiyorum. Ekran olmasa da telefonu PC'ye takıp denedim ancak telefondan onay veremediğim icin 0 oğe şeklinde gosteriyor. Bilen arkadaşlar varsa icindeki fotoğrafları, videoları başka alabileceğim bir yol var mıdır? Varsa onları kurtarıp 0 telefon alacağım yoksa telefonu yaptırmayı duşunuyorum.
Google Drive'a yedeklemedin mi diye soracak olan olursa emin değilim ancak %80 yededeklememişimdir.
Ekran batarya şişmesi yuzunden değil de duşurduğum icin gitmiştir diye duşunuyorum sabah kalktığımda yerdeydi telefon.
Ekranı Kırılan Samsung A7 2016 Veri Kurtarma
Samsung0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Samsung
- Ekranı Kırılan Samsung A7 2016 Veri Kurtarma