Kızlar meraba, evet yine bir tanıştırılma vakası . Vakası diyorum cunku bıktım artık arkadaşlarım birileri oldukca iyi niyetliler sağolsunlar tanıştirirlar neyse birisini dediler iyi dedim bi tanişalım konuşalım neyse aradı konuştuk cocukla ya sanki konumuz buydu ben 33 yaşındayım neden evlenmedin dedi ya dedim oyle nasip yani goruştuklerim hep oldu anlaşamadik kardeşlerimi sordu ablam var oda 35 yasında ,bekar erkek kardeşimde bekar bana dediki siz de bir kısmetsizlikmi var ne alaka diyebildim sadece o kadar kotu oldumki ya ne yani biz kusurlumuyuz sırf evli değiliz diye bu ne mantiktir birdahada asla konuşmam sanki icime okuz oturdu insanlardan artik laf duymaktan sıkıldım gercekten herşey icin cok gec kaldık biliyorum bizim toplumun zihniyeti bu oldukcada kimle evlenicez bu saatten sonra bende bilmiyorum bu duyduklarimami uzuleyim iyce zaman gectikce karamsar oluyorum onami uzuleyim o kadar kotuyumki birden oyle laf diyorki insanlar ne diyeceğimi şaşiriyorum ya mal gibi kaliyorum afedersiniz sanki evlenmemiş kadınalrda bir eksiklik var bu konu yuzunden o kadar cok kişiyle iletişimi kestimki kendi halimeyim ama yinede gelip beni bir şekilde buluyor bu insanlar ve ben bu duyguyla başedemiyorum