1 yıl kadar once forumdan bir erkekle tanıştım. Aramızdaki iletişim sadece ilk zamanlar gunluk sıradan muhabbet etme uzerineydi. Zamanla benim ilgim oluşmaya başladı. Ondan ilgi namına pek bir şey hissetmedim. Arkadaşlık olarak ilerledi. Bu surecte flortleri oldu mu bilmiyorum ama sevgilisi olmadı benimde olmadı. Hislerim bana karşı tamamen kayıtsız olmadığı ama yoğun bir şey hissetmediği uzerineydi. Yalnız benim hoşuma gitmeyen birkac durum vardı, ilk zamanlar samimi olmadığımız icin demedim ama samimi oldukca birkac ay kadar once dedim. Bana gec cevap veriyordu bende bunu sevmiyordum hic. Hatta bu yuzden kendimi ara ara ondan uzak da hissediyordum. Soğuyordum gec yazınca ben de ona ne mesaj atar konuşma başlatır ne de arardım. Bu gec yazma durumu beni iyice sıktı cunku ona dediğim halde ilk zaman dikkat ediyor bir sure gecince yine eski rutinine donuyordu. Gecen ay bununla ilgili ciddi ciddi konuştuk bir daha gec donme olursa iletişimi bitirelim hatta tekrarlanırsa numaranı sileceğim, o halde bu konuyu da acmayalım mesaj atmanı da istemiyorum dedim. O da ozur diledi dikkat edeceğini dedi vs. 1 ay gecti gecenlerde işe gitmişti. Mesaisinin başında yazdı sonrasında yazmadı son mesajının uzerinden 12 saat falan gecti. İş cok yoğundu gelip yattım yazdı . Ama ben sahiden cok gıcık oldum muhtemelen o da tahmin ediyordu hoşuma gitmediğinin. İşinin yoğun olduğunu biliyorum ama en azından işten cıkınca "yorgunum uyuyacağım" diyebilirdi bilmiyorum abartıyor muyum? Neyse 2-3 kez aradı, mesaj attı. Sabah goruldu yapıp bıraktım. Diğer gun de adımı yazmış mesaj atmıştı. Benimde kızgınlığım devam ediyordu numarasını sildim. Sonrasında mesaj atmadı hatta bugun merak edip baktım instagramdan beni cıkarmış. Numaramı sildi mi bilmiyorum. Profili herkese acıktı. Be nnazlı mıyım bilmiyorum ama beni kırdığını bildiği halde instagramdan cıkarmış olmasına uzuldum. Bana istediğim kadar olmasa da değer verdiğini duşunuyordum. Kızmış olduğunu da tahmin ediyorum. Belki de kızdığı icin cıkardı bu olay 3 gun once oldu.
İnstagramdan takibi bıraktığını gorunce nedense uzuldum icime dokundu. İcten ice gonlumu almasını istiyordum. Sizce ben mi abartıyorum benim kırıldığımı biliyor neticede gercekten değer veren insan farklı mı davranır ya da ben mi abartılı tepki vermişim. Ne duşunuyorsunuz? Bundan sonraki aşamada ne yapmalıyım?