Merhaba arkadaşlar biz 3 kız kardeşiz en buyukleri benim evliyim ve bir oğlum var benden 6 yaş ufak bir kız kardeşim var oda evli 2 kızı var en kucuğumuz de benden 9 yaş ufak ailem ile aynı şehirde yaşamıyorum bi kucuk kız kardeşim de başka şehirde en ufak bekar kardeşim ailemle yaşıyor..her aile gibi bizim de sorunlarımız oluyor ama sanırım bizim ki daha başka ortanca kardeşim maddi durum da nasıl bir eziklik yaşıyorsa devamlı ortalık karıştırıyor orn bi tartışma gecer aramız da mesela hemen annemi babamı arar ve beni kotuler ağlanır duygu somurusu ve acındırma politikası yapar,nitekim hep şişire şişire en ufak kardeşimide kendisine benzetmiş durumda hep bir kıskanşık hep bir dedikodu hep bir arkadan konuşma şimdi ben tek kaldım onlar 4 lu cete oldu resmen ailem hep onları tutar bana noldu diye sormazlar bile birde senden dinleyelim demezler babam bizler daha evlenmemişken en cok beni tutardı oda onlara benzemiş ne arar ne sorar... hayat tarzları cok kotu apt biri olse hepsi telle sarılır şu olmuş aa duydun mu bunu kocası dovmuş,şu bidaha doğurmuş falan filan biz ev alırız ortanca kardeşim sağda solda ev alcaz diye anlatır,oğlumu koleje vericem derim bana koleji kotuler yada aileme araba alırız mesela bizim bi arkadaş memnun kalmadı o markadan takla attılar olmuşler der mesela bole sacma sapan şeyler ama gunde 20 kez annemi ve babamı aradıkları icin hep onlar daha cok sevilir bana hic saygı duyulmaz abla olarak asla lafsoyleyemem heoen kavga ederler sararlar hemen kavga cıkar sonra anneme babama beni kotulerler annem de dolar dolar şişer şişer bana sarar en son yine bi tartışmamız oldu en kucuk kız kardeşimle anneme demediğim şeyleri dedim diye anlatmış ağlamış zırlamış senin hakkında da komuşuypr demiş annem beni dinlemedi bile telde bende baktım olmuyor sizin gibi ailem yok benim sizi istemiyorum dedim iyi ki katınvalidem ve kayınpederim var dedim onlar ailem artık dedim teli yuzune kapattım 20 gun oldu hic kimse aramadı sormadı okadar cok uzuluyorum ki aramakta istemiyorum onlar ararmı beni bilmiyorum cunku biraz ağır laf cıktı ağzımdan siz olsanız ne yapardımız? Ben yalana fesatlığa kıskanclığa dedikoduya ve ailemin taraf tutmasına dayanamadım ve onları sildim