arkadaşlar merhaba daha once 2-3 ay spam olarak youtube da videolar yuklemiştim ancak kazanc ve zorluğundan dolayı bırakmıstım..
bugun itibari ile yeniden başladım ancak ozgun olarak yapmaya karar verdim herkes bu şekilde tavsiye ettiğinden... Bende nasıl yapılır gibilerinden bir kanal oluşturdum kağıtta,şişeden,tabaktan,kumaştan kısacası geri donuşumden neler yapılabilir gibilerinden bir sayfa actım mesala kağıttan cicek yapımı vs gibi..
internetten resimleri buluyorum ve resimleri video yapıp youtube yukluyorum.(yani kendim vide cekmiyorum resimleri hazır bulup birleştirerek video yapıyorum). el ile kendim acıklama etiket ve başlık giriyorum.. youtube a yukledikten sonrada youtube dan ses ekliyorum otomatik olarak standart seslerinden..
Bu şekilde ozgun olmayı hedefliyorum ancak sizce başarılı olunabilir mi yoksa yol yakınken başka şeyler mi yapmalıyım.. Bu konu hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorum boşa kurek cekmek istemiyorum sizce bir getirisi olur mu dersiniz? yada onerileriniz ne olur oğrenmek istiyorum..
Ozgun bir Deneyimim olacak yeniyim duşuncelerinizi bekliyorum
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Ozgun bir Deneyimim olacak yeniyim duşuncelerinizi bekliyorum