Gunaydın hanımlar. Benim kendimce cok zor bi hayatım var bir cok yonden sıkıntım var. Ama normalde sabahları gune iyi uyanırdım kafam rahatlamış, sakinleşmiş şekilde. Bu aralar bi kac ay once problem yaşadığım birini goruyorum ruyamda ve sabahları durmadan o olayı duşunup sinirlerim bozuluyor. Atlatamadım bi turlu. Pencerelerimiz hem on hem arka cephede dip dibe olan komşumdan bahsediyorum. Başka şehre gelin geldim, eşimin tanıştırdığı arkadaşlarının eşiyle arkadaş olmaya başladım. Bu kişiye hic bir zaman ısınamadım. Bir kez bile ben goruşme talep etmedim, gelelim gidelim demedim. Surekli ısrarla gelin diyen biriydi ve gidince doğru duzgun sohbet etmedik. Eşini yanımızda acayip azarlıyordu adam en ufak bişey dese tersleyerek cevap veriyordu. Kadın erkek ayrı otururuz ama işte adam gelip bir şey dese hic saygılı konuşmazdı. Bana da kimseyle arkadaşlık kurmaya meraklı değilim eşim eşini cok seviyor eşine cok saygı duyuyorum dediği zamanda artık o zorla yaptığım arkadaşlığı tamamen koparmıştım. Ondan once bi kac kez eşin cok guzel giyiniyor sen oyle giyinmiyorsun seni bu kıyafetlerle beğenmiyor aslında demişti. Eşini cok beğeniyorum demişti orda cok şaşırdım ama ne diyeceğimi bilemedim kotu niyetli duşunmek istemesem de hic normal de gelmedi. Pazar gunu sizdeyiz, yarın kahvaltıya sendeyiz gibi emrivaki yapardı kabul etmezdim. Bi arkadaşla tanıştırdım bize geldi bir gun, numarasını aldı, arkadaşa mesaj atmış giymediğim kıyafetler var sana veriyim. O arkadaşımın da hem durumu iyi ihtiyacı yok hem kimsenin bir şeyini giymez. O kadar ısrar etmiş ki başından savmak icin en sonunda bakarız demiş. Kıyafetler vermiş sonra da arkasından mesaj atmış evde, gonlunden ne koparsa verir misin 70 lira verir misin filan cok acayip bunla arkadaşlığı kes dedi. Ben salak gene kırılmasın diye bitirmedim ama hic te adım atmadım hep kendisi ısrarla gel gel veya gelelim diyordu hep geciştirdim. Misafirim gelse bizi niye cağırmadın aklına gelmedi mi diye mesaj atıyor, mesajı gormem hemen cevap vermem icin defalarca cağrı atıyordu wp dan.camda gorse yarın gelelim diyor musait değilim diyorum ertesi gun o zaman diyor. En sonunda dedim ki seni kırmak istemiyorum ama eşlerimiz goruşsun ben gidip gelmek istemiyorum he yolda filan selamlaşırız ama evlere gidip gelmeyelim. Bu başladı selam bile verme, "?COK CİRKİN VE İĞRENC BİR İNSANSIN EŞİNİ HAK ETMİYORSUN ONUN GİBİ BİRİNİ" bu sozleri o kadar canımı sıktı ki ben de aklıma geleni yazdım senin eşine acıyorum asıl senin gibi biriyle omrunu curutuyor diye. Eşi diyormuş cocuklar olmasa 50 kere boşardım. Baya birbirimize saydırdık bu kadar zor muydu yani arkadaşlık istemediğimi anlamak, kimsem yok diye iyilik ediyormuş ben anlamıyormuşum ondan iğrencmşim. Sonra gidip kayınpederine kocamda gozun var dedi demiş. Eşimle o zaman baya canımız sıkıldı. Aylar gecti ama bugunlerde ruyamda gormeye başladım canım cok sıkılıyor hatırladıkca. O sozlerini atlatamadım. Cama balkona gittikce nefret hissi geliyor. Bu evden taşınmayı cok istiyorum ama hic kolay değil. Siz ne duşunursunuz nasıl kendinizi rahatlatırdınız bu durumda?