Merhabalar benim yine sıkıntım Kv ve gorumce ile alakalı. Artık onlar yuzunden huzurumuz iyice kactı. Eşimle surekli tartışıyoruz. Bu son yaptıkları olay detaylı anlatamıyorum ifşa olmamak adına ama kısaca bizim arkamızdan iş cevirmeleri bizi adam yerine koymamaları bizi ilgilendiren konuları kendi aralarında konuşup bize haber vermeden halletmeye calışmaları.
Bir insana onceden birşey icin soz verip sonra onu bir başkasına paslarmısınız yapması icin? Gorumce aynen bu şekilde yaptı. Birde uste cıkıyorlar.
Tam detaylı anlatamıyorum ama bizim cocuğumuzu bizden daha fazla duşunurmuş gorumce. Kv oyle diyor. Biz bir aileymişiz o yuzden haber vermemişler.
Benimde duşunduğum aileysek eğer birbirimizden habersiz bir iş yapmayız aileysek eğer karşımızdaki insanı adam yerine koyup fikrini alırız aileysek saygı duyarız birbirimize.
Hep arkadan iş cevirmeler surekli boyleler ve uste cıkmayı oyle guzel biliyolarki.
Onlar yuzunden hep eşimle aram bozuluyor. Herşeyimize karışıyorlar surekli bizdeler benim aldığım yaptığım hic birşeyi beğenmiyor lar. Ne cocuk bakımını ne temzliğimi. Cocuğuma bir kıyafet alsam bile beğenmiyolar.
Hep onların sundukları şeyler mukemmel onlarınki i beğenmem lazım illa.
Ona gore onun aldığı kıyafet cok şık benm aldığım veya beğendiğim paspal gibi duruyor.
Arkamızdan dedikodu ypıyolar k duydu m bunuda.
Eşyalarıma kadar karışırlar ev duzenime Atıyorum bir koltuğun yerini değiştirsem gelip bu burda olmuşmu hic olmamış elli yıllık ev gibi der.
Heo boyle şeyler ben boyle istiyorum desemde buna saygı duymaz ne zevksizsin falan der.
Bıktım artık bunlardan. Daha başka nasıl yol izleyeyim şaşırdım artık