Aşırı sağlıklı beslenme konusunu okuyunca benimde rahatsız olduğum bir konu gun yuzune cıktı.
Ama bu aşırı sağlıklı beslenme takıntısı değil direkt olarak beslenememe.
Pandemi sureci hayatıma girdiğinden beri yani okul var iken gayet normal olan (ama kilo alamadığım) beslenme duzenim tamamen mahfoldu.
Hicbirşey yiyemiyorum abartmadan soyluyorum ki en son suyu ne zaman ictiğimi bilmiyorum.
Gunlerdir aclık sınırında yaşıyorum, bunu soylerken şaka yapmıyorum. Dun sadece sarma, dondurma ve biraz borek yedim.
Bugun ise sadece kısır, borek ve cok az ekmek yedim. 2 bardakta elma suyu.
Bunlar beni aşırı derecede tok tutuyor, asla yeme ihtiyacı hissetmiyorum.
Onceden 49 kiloya kadar cıkmıştım, giydiğimi de kendime yakıştırıyordum. Şuan hicbirşey yakışmıyor, en kucuk pantolonu bile daraltmak zorunda kalıyorum. Alışveriş delisiyim, trend parcaların coğu bende var ama bazılarını giyince emanet gibi duruyor. Etek, elbise artık giyemiyorum bile. Doktora gittim, butun tahlilleri yaptırdım. Diyetisyene gittim, hem ozel hem devlet. Bana ozel hazırlanan diyet programına bile uyma surem max 1 hafta. 1 hafta sonunda tartıda kilo almadığımı gorunce bırakıyorum herşeyi, motivasyonum duşuyor.
Merak ediyorum, benim gibi olan var mı? Bu ruh halini yenen var mı? Acaba herkes kilo almak zorunda mı? Kilo herkese gerekli değil mi? Ciddi anlamda ozguvenimi duşuruyor bu problem.