İyi geceler. Konuyu ic dokmek icin acmak istedim ama ne anlatacağımı bilmiyorum. İcimi kolaylıkla dokebilen ya da dertleşmeye alışkın biri değilim. Ama bu gece biraz konuşmaya ihtiyacım var, buraya yazmak istedim. Şuan bile yazarken cok zorlanıyorum. Varsa yazım hataları, anlatım bozukluğu, sacmalamalar kusura bakmayın. Anlatabileceğim direkt şu sorunum var bu yuzden bu gece boyleyim diyeceğim bir şey yok. Hani her şey birikir birikir sonra patlarız ya oyle bir noktadayım sanki. Uzman desteği alıyorum ama hemen iyi olamıyorum zamana ihtiyacım var sanırım. İcimden hicbir şey yapmak gelmiyor. Kpss ye vs hazırlanmam gerekiyor biryandan. Duzeni oluşturmakta sıkıntı yaşıyorum. Kucuk bir miktar borc, sağlık vs gibi sorunlar da var. Ben boğuluyormuş gibi hissediyorum.
Bunların yanı sıra beni son birkac gundur uzen ve danışmak istediğim bir konu daha var.
Sevgilim var aramız bu aralar biraz sorunlu. Normalde anlayışsız biri değilim ama artık anlayışsız birine donuşmuş gibiyim. Yani gercekten donuştum mu bilmiyorum ama buna yakın şeyler ima etti kendisi. Aramızda ondan kaynaklı bir gerginlik olduğunda bunu fark edip benim gonlumu almaya calışır, ben de iletişimi o an surdurduğum icin bir sure sonra hemen eski halime donerim. Onun sıcak davranışına karşılık veririm. Ama aynı şey onun icin gecerli olmuyor. Ben bir hata yaptığımda ya da onun canı sıkkın olduğunda ya iletişimi kapatıyor ya da soğuk duruyor. Seni seviyorum cumlesini soylediğimde şuan boyle konuşmak istemiyorum diyor, iletişimi o an sonlandırmak istiyor. Şuan uzak mesafedeyiz, gun icinde biraz mesajlaşır goruntulu konuşurduk musait olduğumuzda mutlaka.
Birkac gun once uyumadan once konuşurken aramızda bir gerginlik yaşandı. Telefonu kapattık sonra konuşuruz diye. Ertesi gunu o soğukluk devam etti. Gun icinde sadece birkac dakika mesajlaştık. Goruntulu aramak istediğimde o şekilde konuşmak istemediğini soyledi. Bunu genelde sorun olduğunda yapar. Telefonda konuştuğumda senle alakalı değil, kendimle alakalı sıkıntım var. Canım sıkkın biraz, yalnız kalmak istiyorum gibisinden şeyler soyledi. Bunu benim ısrarım sonucu soyledi başta bir şey yok diyordu. Anlayış beklediğini soyleyince ben de tamam dedim. Bugun aynı soğukluk yine devam etti, telefondan arayıp gormek istediğimde direkt istemiyorum yerine bu kez biraz bahane uretti. Konuşuyorum, soğuk değilim gibi şeyler dedi. Yine usteleyince dunku durumum devam ediyor canım sıkkın hÂl diyor. Ailesiyle, arkadaşlarıyla alakalı değil, maddi-sağlık vb bir durumla alakası yok. Eğer ailesi ya da bu saydıklarıma benzer bir şeyse ozeli der anlatmak istediğinde anlatır saygı duyarım ki kendisine de soyledim. Gergin olduğumuz gece telefonu kapattıktan sonra bunlar olduğu icin sorunun ilişkimizle de alakası olduğunu duşundum. O ise sıkıntının kendisiyle alakalı bir şey olduğunu soyluyor, ozeli olduğunu paylaşmak istemediğini anlayış beklediğini soyluyor. Normalde anlayışsız biri değilim ama bu kez anlayış gostermekte biraz zorlanıyorum. İcimden bir ses farklı olduğunu soyluyor.
Seven insan sevdiği kişiyle sıkıntısını paylaşmasa bile soğuk mu durur? Zaten şuan farklı şehirdeyiz, en fazla goruntulu konuşabiliriz. Ben de biraz zor zamandan geciyorum psikolojik olarak. Başka sıkıntılarımdan dolayı şu aralar cok zorlanıyorum, kimseyle konuşmak istemediğim zaman bile onu sevdiğim icin zor anım bile olsa onunla konuşmak, gormek istiyorum. Kendim boyle olunca ondan da aynı şeyi beklemekle hata mı ediyorum? Anlayışsız mıyım? Konuyu epey karışık anlatmış olabilirim ama kafam cok karışık. Teşekkur ederim okuyanlara.