Allah aşkına gece gece kafayı yiyip cıldıracağım.Eşimde annesinin İnstagram şifresi var kızlar bir kac olaydan sonra eşimde kayıtlı gorebiliyor ne yaptığını her neyse konuya geliyorum kaynımın 17 YAŞINDA bir kız arkadaşı var kızla konuşmalarını okumuş eşim ve cılgına donmuş konuşmada kucuk bir kız cocuğuna ailemizden bile olmayan bir kıza,benim hakkımda (kendini cok beğenmiş cok havalı varsa yoksa kendi ailesi gorumcesinin BİLE doğum gununu bilmiyor aradım soyledim umrunda bile değildi ) demiş bu konuşmanın devamıda var karşıdaki kucuk kızda boşver annecimmm sende hic onu takma gormezden gel demiş bu konuşmayı goren eşim cılgına donmuş annesiyle kavga etmiş bana bunu yeni soyledi mesajları gosterdi ve bir daha annemlere gitme dedi.Kızlar cılgına dondum ve kaynanama ona kırıldığımı nasıl boyle duşunduğunu iceren okkalı bir mesaj attım kısacası ne olum olune ne dirim dirine.Ozurler diledi hata yaptım dedi ama cok kırgınım kırgınlığım ailemize bile girmemiş daha henuz kucuk bir kıza bu şekilde beni kesmesi siz olsanız ne yapardınız ?