merhaba arkadaşlar evlendikten sonra oğrendim ki kv bizimle yaşayacakmış. eşim bana bundan hic bahsetmemişti, evlendikten sonra kv surekli ben oğlumla yaşayacam ondan ayrılmam olumde de dirimde de onun yanındayım dediğine şahit oldum, daha doğrusu surekli benim yanımda soyledi duysun diye.ayrı illerde yaşıyoruz ama yakınız 1 bucuk saat uzaklıkta sadece evlerimiz .2 haftada bir gidiyoruz 2 gun kalıyoruz. her evimize gidişte oğluna sarılıp ağlıyor bir iki derken bu bir sure sonra beni rahatsız etmeye başladı.ben allah biliyor ki eşime pazar olunca hic gidelim demedim o ne zaman hazırlan cıkalım derse o zaman cıkıyoruz. gizli gizli koşelerde eşime ev kacıyor mu bu saatte gidiyorsunuz ki derken duyuyorum.daha 1 aylık evliyken eltime (ev alacaklar arıyorlar) niye ev arıyorsunuz gelin benim eve yerleşin dedi ben oğlumla yaşayacam dedi bizi kastederek.bende eşime sordum o da evet ben anneme evlenince benle yaşayacaksın diyordum dedi ben de niye benim haberim yok en azından bilmeye hakkım yokmuydu dedim o da hayır bilmen gerekmiyordu annem istediği zaman gelir kalır dedi tartıştık.ben ilk zamanlar istiyordum sonucta anne haksızlık etmek istemem evladı kalır diyordum ama tanıdıkca birlikte yaşadıkca fikrim değişti cunku 2 kere boşanmaya karar verdik sacma sapan sebeplerden ve problemin derinlerinde hep kv vardı. bir yıl icinde surekli gelip gitti zaten bizde oyle. bana evi kv tuttu ben erzurumda calışıyodum gelemedim kaloriferli istedim yok dediler. sonra bir gun cevredikleri tanıyınca bana kv kaloriferli ev pahalı diye tutmadı dediler ve ben bunu eşime hic soylemedim cunku inanmayacağını duşundum hem benimle tartışacak hemde bunu soyleyen kişiyle artık tanıdım eşimi o yuzden sustum.evim cok soğuk yatak odamı kapatıp salonda yerde uyuyoruz koltuklarım yatak olmuyor hatta yer yatağımda tek kişilik birimiz yerde birimizde koltukta yatıyor yinede ısınamıyoruz ve bunlar dah evliliğimizin ilk yılı mutfağa bile kafama şapka takıp gidiyordum ustelik hamileydim.evimizin bu halde olduğunu bildikleri halde 8 kişi yatılı geldiler. doğuma 3 hafta kala havalarda ısındı eşim kv bize geleceğiniz soyledi pazar evimize gelirken bizle gelecek pazartesi donecek kontrolum var biz giderken gidecek . yemek bile zor yapıyorum artık baya kotuydum annem kendi yemeğini yapar dedi tmm dedim pazar gelmedi bizle pazartesi geldi 2 gun sonra gorumcemler oğlumun beşiğini getirmeye gelirken onu alacaklar oyle konuştular. ben buna hic iş yaptırmadım yemekte tabiki ve kendi tuzsuz yiyor ona gore yaptım ben sabah kalkmıyordum eşim giderken son zamanda onu var diye kalktım 2 gun sonra gorumcem gelince gitmedi cok cağırdılar gorumcem kızına baktırıyor gel diye yalvardı oğlum bilir o git derse gierim dedi tabi o da sen bilirsin anne dedi kaldı gitmedi. tuzsuz salcası var kucuk kavanoz bende 2 gun kalacak diye yemekleri hep ondan pişiriyordum bana onu cok kullanma dedi zaten su bardağı kadar bi kavanoz.ben gidecek diye kullanıyordum kavanoz yarı oldu bende artık mecbur ayrı pişirdim tuzlu salca ve onun salcasıyla ayrı 2 ceşit 4 tencere yemek bir kere gelipte kızım hamilesin dinlen bile demedi gelip mutfağa bakıp gitti kapıda beni ev sahibime şikayet ettiğini duydum surekli ona beni anlatıyo. akşam olunca belimin sırtımın ağrısından duramıyorum odama gidip yatıroyım cay meyve ama hepsini veriyorum eşime bu boyle hep yatıyomu derken duyuyorum sonra eşim gelip sen niye hep yatıyorsun diye bana sarıyor. geceleri soba yakıyoruz haziran ayında bile o kadar soğuk evim siz duşunun. eşim bi gece kapımızı acık bırakıp yatmış gece uyandım bizim kapıda dikiliyo bize bakıyor sinir oldum sustum tabi.o bizde eltim 7 aylık cocuğu oldu karnında tabi kv cok uzuldu ağlamaya başladı bana ondan sonra aman otur aman yorulma demeye başladı hatta sandalyede bile oturtmadı bir şey olur diye ben orda butun gun ayakta dururken hic sesi cıkmıyordu tuzsuz ekmek yiyor diye ekmek bulamadık eşim anne pişirelim dedi pişirmedi o da bana dedi ben pişirdim. yapılan soylenmezmiş ama icime cok yer etti surekli ağladım hamileliğim boyunca. doğumdan sonra geldi beni sinir hastası etti eşimle surekli tartıştık onu yapma bunu etme cocuğa şoyle yapma orasından opme emzirme onu verme oyle giydirme. şimdide bize gelip yerleşmek istiyor 1 ay once geldi kaldı giderken ağladı ev sahibi oğlu gel kışı bizde gecir diyormuş onu anlatıyor surekli sende kal desinler diye gorumcemde anne sende bizde kal dedi ama eşimden bekliyor o bir şey demedi. anladım ama ben. sonra bu hafta gittik gorumcem laf soyluyor eve geliyorum yemeğimi yapıyor ne rahat diye kinayelibir ses tonuyla iyiki var annem diyor kv de orda kalmak istemiyor gorumcemn kocasıda yok ama kalmak istemiyor orda kızıyla ilgileniyor gorumcem calışıyor ben 5 aydır burdayım evime gidemiyorum diyor halbuki 15 dakika evi surekli gidiyor.ama orda kalmamak icin kızıda nereye gidecen dedi bir suru oğlum var gider kalırım dedi tabi yine bize laf soyledi sustu eşim orda ama başbaşa ne konuşurlar bilmiyorum.ve beni hic istemediğinin sevmediğini farkındayım ben kardeşlerimi yılda bir kere ancak goruyorum onu bile gitmemi istemiyor annem vefat etti ben annenim senin diyor ama surekli bulduğu fırsatta beni ğluna şikayet ediyor. ve o varken surekli tartışıyoruz acayip derecede duşkun gunde 2 kere konuşuyorlar o derece şimdi ben ne yapmalıyım bize gelip kalmasına izin mi vermeliyim bilmiyorum vicdanım diyorki anne yapma olumlu dunya sabret icimdeki ofke buna izin verm,iyor ama unutamıyorum eskileri silemiyorum atamıyorum icimden. ne yapacağımız bilimiyorum cocuğumda var işi başlayacam şubatta sadece 3 gun işe gidecem o gelirse ne olacak bilmiyorum.