Merhaba herkese

Aslında bir nevi gunah cıkarma psikolojisiyle yazıyorum cnku sizler anlttıklarımdan sonra bana kızıcaksınız ve sanırım buna ihtiyacım var (cokta abartmasak mı kızma mevzusunu acaba

Her zaman ilahi adalete guvenen, ilahi adalete sığınan bir insan oldum ama ilahi adalet yuzunden mi geldi başıma gelenler diye duşunmemiştim yaklaşık bir haftadır aklıma dankkkkk eden bir gercekle fikrinize ihtiyacım var

Olay yaklaşık sekiz sene once ben universite oğrencisiyken vuku buldu. Aşık oldum ama ne aşk ellerim ayaklarım titriyodu ismini soylerken bile... Aşık olduğum adamın adı pikacu olsun.
Pikacu cok mutevazi ve merhametli bi insandı niyeti benimle evlenmekti o da aşıktı hemde cok bunu iliklerime kadar hissediyordum. Ben ise kendini beğenmiş ergen kafasından cıkamamış oldukca burnu havada amaaan elimi sallasam ellisi modunda şımarık bir kızdım. Ahh kafam...
Mezuniyet senemin son demleriydi evlilik icin adım atmamız gerektiğini soyledi ve ben ayrıldım. Baya ağlaya ağlaya ayrıldım ama bitirdim(evlilik korkunc geliyodu, kacıyodum)
Aradan cok seneler gecti hanımlar. Benim artık olgunlaşıp, işimi gucumu elime alıp, ne istediğimi ve ne istemediğimi bildiğim cok doğru zamanlarda biriyle tanıştım. Evlenmeye niyetliydi ve bende nereye kadar kacıcam evlilikten mantığıyla kabul ettim(etmemeliydimmm biliyorummm). Bununda adı balbazar olsun.
Balbazarla ilişkimiz ilerledikce pikacuyla cok yakın yerlerde yaşadıklarını falan oğrendim arkadaşlarmış. Sordum soruşturdum ortak arkadaşlarımıza bunlar baya baya ailece goruşen yakın arkadaşmış. Bizim pikacuyla goruştuğumuz senelerde kopmuşlar tabi eskisi kadar samimi değillermiş. Ben pikacuyla eskiden sevgili olduğumuzu soyledim ama balbazar bunu dert etmedi seni ondan daha cok seviyorum dedi. (Bu konuşmadan anlatmalıyım gozu kaşı ayrı oynuyo bu balbazarın)
Lafı uzatmıcam hanımlar biz balbazarla evlendik. Duğunumuze kadar cağırdık pikacuyu evimize cıkarken bizi uğurlayan ekip arasındaydı ilk gece hatta. Gozleri dolu dolu bakmış bana. ben hic bakmadım pikacuya duğun videosundan gordum...
Aradan bi kac yıl gecince balbazarla boşandık anlaşamadık uyuşmadık bana cok haksızlıklar yapıldı. Şimdi konumuz balbazar değil zaten ben cok acayip vicdan yaptım pikacuya cok cok uzuluyorum ben nasıl boyle bi eşeklik yaptım ah salak kafam başka adam mı kalmadıydı diyorum kendimden nefret ediyorum bu konuda ...
Benden hemen sonra pikacuda evlendi hani desem ki bi helallik alıyım pikacucum lutfen yaptıklarımı affet diyim ama evli adam. Ben bu vicdan azabıyla napıcam sevgili hanımlar (lincleri kısa tutalım valla cok uzgunum