Ozgun kanalımda 33 videodan sonra unleme duşmuştum. Her yuklediğim video direk unlem alıyo ispat istiyodu. Cozumu gayet basitmiş.Sır 3 videoda.. Son eklediğim 3 video icin ispatları gonderdim. bunları tek tek ayrı ayrı gunlerde yaptım. 3. videomda para kazanmaya acıldığında ;

resim yulke
Bu mailden sonra eklediğim tum videolarda $ işareti direk yandı. inceleniyora bile takılmadı. Hatta Noncopyright kanalından kullandığım muzikli olan bir videom vardı. Muziğin telifsiz olduğunu ispatlayamadığım icin unlemde kalmış. Bende tekrar yuklemiş ama para kazanmayı acmamıştım. Onu denedim oda para kazanmaya acıldı.
Video ispatlarıyla ilgili olarak. Eklediğim videolar %100 kendime ait videolardı arkadaşlar. Muzik kullanmadım. Rc Model uzerine videolar. bu videolar 3-5 gunde iyi hitler aldığı icin ispat icin gonderidğim kanıtlar 1-2 gun icinde cevaplandı fazla beklemedim.
Dileyen arkadaşlar icin Kendi elektronik imzalı videolarımı kanallarıma yukleyerek unlemden kurtarabilirim. Fiyat tekliflerinizi değerlendirebilirim. . Ama tavsiye vermek istiyorum lutfen ozgun calışın er yada gec hakkınızla daha yuksek meblalara koşuyorsunuz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Not : 3. sayfadaki cevaplamamdan alıntı yaptım kanıtlama işi ile ilgili
Arkadaşlar Video ispatlama işini nasıl yaptığımı. ispatlamak icin gonderdiğim resimleri aynen burada paylaşıyorum. Muzik kullanırsam ya youtube kitaplığından yada , Bana şarkılarımı paylaşır mısın diye mesaj yollayan şahısların muziklerini kullanıyorum. Yada hic kullanmıyorum. Roxanna diye bi sanatcı var. Kendisi mail attı videolarını beğeniyorum muziklerimi kullanmak ister misin diye. Bende yazılı izin istedim. Size uzunca bir metin geliyor. Bunu yazılı izin olarak kullanabiliyosun sanatcının elektronik imzası oluyor ve kanalın tam adı oluyor bu yazılı izinde. Herneyse benim ispat yontemim budur. Dediğim gibi resimli olanlar icinde theepoctime den yayıncılığım var. Oradaki konunun kendime ait olduğunu ispatlıyorum. Resim yada muzik icin belge istemiyorlar.

resim upload