Selam herkese,
6 aydır yurtdışında bir şirkette calışıyordum, ve oldukca mutsuzdum (eski konumu bilenler cıkacaktır).
Ocak ayı başında ihbarımı yaptım ve ay sonunda ayrılmak istediğimi soyledim, ve cuma gunu de şirketten resmi olarak ayrıldım. Fakat ocak ayı maaşımı yatırmadılar.
Şimdi size sorum şu olacak; Ben şirkette calışmaya 17 Temmuzda başladım, resmi olarak ise kontratımın işleme sokulması 27 Temmuzdu.
Ayrıca bu iş icin şehir değiştirdim taşındım. Ve 1 ağustosta bana 1 tam aylık maaş yatırdılar. Hic bişey konuşmadık, benim bir talebim olmadı, kendiliklerinden tam maaş yatırdılar, ben 2 haftalık ucret bekliyordum aslında ama neyse ne guzel, taşınma desteği falan herhalde dedim, ses etmedim.

Acaba o maaşı mı duştuler kendilerince ocak ayı maaşımı yatırmayarak?

Normal mi boyle olması sizce?

Bu arada maaşı hep her ayın 1inde sabah 9da yatırırlardı. O yuzden bugun yatmadığına gore daha sonra yatıracaklarını duşunmuyorum.

Bide cıkmadan 1 gun once, yani gecen perşembe, patronum mail attı 'Analien kendi hesabımdan sana gonderilen tarih ve miktarları aşağıda ki tabloda ki gibi cıkardım, Ocak ayı sonuna kadar sana ulaşmayan ya da eksik ulaşan tutar varsa lutfen bana bildir' yazmış.
Bende baktım tablodaki bilgiler doğruydu, ocak sonuna kadar diyince de ne bileyim sonucta ocak maaşı 1 şubatta yatar o yuzden onu kastetmiyodur diye, teyit ettim adama doğru diye.
:/