Yaklaşık 1 yıldır Samsung Galaxy A20s kullanıyorum dun durduk yere şarj almamaya başladı. Birkac saat hic şarj almadı gece yarısı olunca şarj almaya başladı 1 saat sonra yine şarj almadı. Belki sistemsel bir sorundur diye ilk başta ayarlarını sıfırladım, oyle olmayınca tamamen fabrika ayarlarına dondurdum, olmadı. Telefonun şarj yerini diş fırcasıyla iyice temizledim, yine olmadı. Sonraki gun ne goreyim telefonda birisiyle konuşurken artık sesimde karşıya gitmiyor sadece hoparlore alınca gidiyor. Durduk yere telefon bozulmaya başladı. (Telefonumu hunharca kullanan biri değilimdir.)
Şimdi bir anda aklıma geldi telefonun şarj yerini temizlerken şarj girişinin hemen yanında olan kucuk delikleri de temizledim belki toz kacmıştır diye sanırım telefonu tamir etmeye calışırken mikrofonu da bozdum ama hala durduk yere neden şarjın bozulduğunu anlamadım. Belki de kullanmaktan yıpranmıştır sonucta insan yapımı (birkac kere telefonum boyle şarj almamazlık yapmıştı ama 2 3 dk sonra gecmişti bu sefer kalıcı oldu). Bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden yardım eden herkese teşekkurler.