Merhaba arkadaşlar
Eşimle zaman zaman maddi manevi olaylar uzerine tartışmalarımız oluyor eşim hep bana “kotu sinsi kadın” muamelesi yapıyor
Aksine cebimde 20 liram olsa markete uğrar hicbir ihtiyac yoksa bile elim boş gelmemeye calışırım eve,hatta son 5 yıldır duzenli calışmama rağmen hala cebim 100 lira gormuş değil hep evime cocuklarıma harcarım..
Ama eşime tek tek soylemediğim icin bana paranı ne yaptığını bilmiyorum gibi laflar ediyor

Ya da manevi olarak kotu hissettiğim bir durumu anlatsam o anlattığımı başka bi durumda bana koz olarak kullanır

Canımı cok acıtıyor bu halleri,ben kotu biri değilim neden bunu bana yapıyor anlamıyorum

Misal gecen yıl ev aldık giriş katta oturuyorduk 4. Kata taşındık aynı binada..Bir sorun yaşayınca bana “sen istedin diye taşındık” diyor.Halbuki beraber karar verdik hatta bn evde yokken eski eve emlakcı gelip bakmış satmıştı bn yoktum bile

Cok kırılıyorum,soyluyorum inatla oyleydi diyor

Maddi manevi fark etmiyor beni hep karşı cephe olarak goruyor

Ben calışmaya başladıktan sonra boyle biri oldu

(Bazı arkadaşlarım calışıp gizliden gizliye birikim bile yaptıklarını soyluyor,ben beş yıldır bir ceyrek almış kadın değilim ama bana hep işguzar gozuyle bakıyor)