Hanımlar iyi gunler diliyorum hepinize. Siz de yaşıyor musunuz diye sormak istiyorum zira bugun abarttığımı farkettiğim bir konu var. Alışveriş yapmayı cok seviyorum. Ama oyle boyle değil. Hele o kargoları actığım andaki mutluluğu anlatamam işin acı yanı şu ki en son iki sene once giydiğim kıyafetlerim varken hala bir şeylerim eksikmiş gibi hissetmem. Hicbir şeyim eskimiyor cunku bazılarını kullanmaya sıra gelmiyor. Mesela 5 tane siyah kazağım var ve bugun bir markanın kazağı indirime girmiş, eteklerle guzel olur diye almaya kalkarken buldum kendimi. Niye? Diğerleri eskilerse bunu kullanırım diye. Ama diğerleri eskimiyor ki? Cunku başka başka kazaklarım da var. Mesela girerim Mavi jeans in sitesinde. Şunu alayım bunu da alayım derim. En az 4 tane alasim gelir. Eskiyenlerin yerin yenisini giyerim diye ama ortada eskiyen bir şey yok. Ayakkabılarım desem oyle. Oturdum deli gibi sandalet bakıyorum. Siyah var ama bu model siyah yok diye. Aynı şeyi kozmetik, kişisel bakımda da yapıyorum. İndirim varsa al al al modundayım ama evde yer yok ve kendimi frenliyemiyorum. Donem icinde yoğun olduğum icin hic bakamıyordum sitelere ama şimdi ara tatilde surekli sepet dolduruyorum sonra almamak icin mucadele ediyorum. Bunun bir cozumu var mı? Artık bunun psikolojik bir sorun olduğunu duşunmeye başladım.