Nerden başlarım nasıl anlatırım bilmiyorum. 20 aylık evliyim eşimle aşk evliliği yaptık yani bn oyle sanıyordum kendisi 1 ay once illaki bni sevdiğini ama mantığını kullanarak bnmle evlendiğini dile getirdi.ilk başlarda herşey superdi ikimizde cok mutluyduk fakat evliliğimin 6. Ayında eşimin ..... izlediğini oğrendim defalar soz verdi ama hala izliyor eminim neyse bu zaten Son 3 ayda yaşattıklarının yanında coo masum kalıyor zaten. Yaklaşık 3 ay once bana onmli bi işi olduğunu soyleyerek discoya gitmiş sabah 5di sanırım geldiğinde ve ben bunu bana soylediği 5. Yalanda oğrendim diğer yalanlara gelirsek bi rus arkadaşlık sitesinde turk erkek bi arkadaşıyla rus ayarlayıp onlarla diskoya gitmiş diğer bi yalanı ise başka bi disko macerasında arkadaş ortamında bekarım diyerek turk bi kızla arkadaş olmuş 2 gun sonra buluşmuş cay icmiş rastgele telefonda mesaj gorup.aradım kızın haddini bildirmek icin kız bana bekarım dedi eşiniz ozur dilerim dedi ben bunu eşime soyledim yeminler etti affettim 1 hafta sonra yine eşimin telefonunda whatsp kişilerine bakarken erkek ismiyle kaydedilmiş şekilde bu kızı buldum meğer eşim kıza barışalım diye mesajlar cekmiş kız bana kocan bni rahatsız ediyor dedi ya neler hissettim tahmin edemzsiniz eşim dediğim guvendiğim adam bana neler yapmış daha da bitmedi telefonunde ceviri programı yukluydu cevirdiği cumleleri okudum yok evli değilim seni nasıl uzerim falan filan diyorum ayrılalım ona da yaklaşmıyo seni seviyorum şeytana uydum.heyecan arıyorum diyor ne yapıcam bilmiyorum yardım edin akıl verin bayanlar bir yandan da deli gibi anne olmak istiyorum cok kotuyum cok