Şimdi konu şu arkadaşlar erkek arkadaşımın abisi ve eşi farklı bir yaşıyorlardı abisi gorevi nedeniyle başka bir ulkeye gidecek gelinleri de ikisinin de memleketi olan şehre donecek geri.
Erkek arkadaşım da o şehre gidip arabalarını getirecekmiş memlekete, abisi ordan direkt gideceği icin neyse konu burdan acıldı.
ben de ev mi tutacaklar anlamında eşi nerde kalacak peki dedim bizimle kalacak dedi??hkfjhd
kızın kendi anasının babasının evi de aynı şehirde bu arada. şok oldum acıkcası. kız kız diyorum yaşı da baya kucuk cunku biz de oğrenciyiz erkek arkadaşımla bizden 3-4 yaş kucuk sanırım. yani ne munasebet kendi ailesinin evi duruyorken. bu arada sevgilimin ailesi de cekirdek bir aile oyle kalabalık vs değiller o kadar tuhaf geldi ki bana bu durum ve uygunsuz. ben hemcinsim olmasına rağmen abim olmadan aynı evde gelinle rahat edemem bilmem kac ay elin kızı sonucta ve kimse 100 odali sarayda yaşamıyor
asıl olay ise buna tepki verdim nasıl yani diyerek ve benim gorduğum sacmalığı o gormuyor mu rahatsız değil mi diye anlamaya calıştım bir tartışma cıktı orda. buna tepki gostermemin sacma olduğunu vs soyledi en son da sen en iyisi cizelge yap yengem ne zaman bize gidip gelebilir diye ona gore ayarlayalım dedi kjdjfhf
ne yapayım illa istemiyorum mu diyeyim diyor ya sen o evin uyesi değil misin? ustelik kendisi evin her ihtiyacına koşar eder destek olur, yengesinin yok hastaneye goturulmesiydi bilmem nesiydi bununla da o uğraşacak eminim. boyle şeylerde yetişkinsin de bu konuda soz hakkına gelince mi cocuksun dedim ben de.
yaşımız da 22 bu arada.
beni asıl sinir eden şey ailecek bireysellikten bu kadar yoksun olmalarını gormem. ustune bir de haksızmışım gibi muamele etmesi konuşmuyoruz şu anda.
siz olsanız ne yapardınız ne hissederdiniz sizce normal mi? haksız olduğumu da duşunmuyorum acıkcası ama şu anda farklı insanların goruşlerine ihtiyacım var