Evet arkadaşlar, "ben cok iyi fıkra anlatırım, ben bu fenomen dediğiniz adamların rekorlarını alt ust ederim" diyerek gazının doruklarına tırmanan babamın fıkra kanalını da acmış bulunmaktayız. Şu an 1 video mevcut, yarın 2. ertesi gun 3. şeklinde ilerlemeyi planlıyoruz. Elde 4 video var şuan hali hazırda, yenilerini de cekmek tahmin edersiniz ki pek de zor değil işini bilen 1 baba ve 1 webcam yeterli umarım beğenirsiniz, umarım takip edersinizi ve paylaşırsınız, ve umarım size de bi' nebze de olsa ilham verir bu ozgun kanal fikri. Saygılar..

Videoları yeni olanlara ulaşmak daha kolay olsun diye en yenisi en uste gelecek şekilde tekrar sıralandırdım arkadaşlar, saygılar..

Not: Arkadaşlar yorumları forum uzerinden yazarsanız sevinirim, "bol kazanclar" falan yazılınca etkisi balık beklerken gole taş atmaya benzeyebiliyor.
Sizin iyi niyetler ile yazdığınız yorumu okuyan forum dışı kişiler, malesef ortaya koyduğumuz emekleri hice sayıp, sadece alnının teri ile para kazanmaya calışıyor olmamıza rağmen kendilerini kullandığımızı duşunup izlemeyi bile kesebiliyor..