Merhaba 1 bucuk yıllık evliyim 2 aylık bebeğim var şukurler olsun..ben eşimden yana dertliyim kendimi değersiz goruyorum onun gozunde ailesine herkez bağlıdır ama eşiminki cok farklı beni yani bizi bebeğimle sanki ailesi olarak gormuyor.bugun tartıştık eve gelmeyeceğini soyledi birkac eşyalarınıda alıp gitti oda abisi kucuk bir operasyon gecirdi hastanede cıkışı vardı bugun ailesi cıkışını yapıcak ve evine bırakıcaktı araba kullanamaz birkac gun cunku bizim bebeğimizinde bugn randevusu vardı cocuk dr uyla oraya gitmektense kendi aldı hava soğukmuş ailesi giderse hasta olurmuş arabayla gidicekler oysaki ve bebegmin randevusunu 3. Kez erteledim..almasıda sorun değil eltim refakatcı kaldı eşinin yanında ve biz kusuz gecen sene bana affedilmeyecek yanlışı oldu ve eşim abisi hatrına konuşur diye istemiyorumki o kadınla aynı ortamda bulunsun dun eşimle gecmiş olsuna gittik eşinin suratına bakmadım o hicbirsey olma ış gibi bana konuşuyor ki cok buyuk ayıbı oldu bana ve 1 senedirde ilk defa dun gordum yağcı kadın.ve demin kv demle eşim bize geldiler bana dediki abim ailem icin seni boşarım!! Oyle ağrıma gittiki sonra aldı eşyalarını gitti tabi tum bunlardan kv sorumlu o arayıp eşimi abine git dedi neymiş yatıcaklarmış hava soğukmuş..benim cocugum cocuk değil sanki randevusundan kaldı ve eşimgiller cok cok bağlılar birbirlerine artık cıkmazdayım..