Telefonu guncelledim ve ilk bakışta şok oldum yazılar ve simgeler buyuk, yeni arayuz kotu gozuktu sevmedim ama ayarlara girdiğimde boyut ayarlama menusu olduğunu icin sorunu cozdum ama simge tasarımları kotu.

Bir suru şey yazıyor ama bizim gorduğumuz ve kullandığımız değişikleri yazacağım bunlar: yeni Unicode 11.0 emojileri, arama tuşu ile butun menuye daha kolay ve hızı bir şekilde erişebilen yeni arayuz, bildirim panelinden mesaja cevap verme, Always On Display'e iş programı ekleme, 30 saniye gosterecek şekilde ayarlama ve yeni tasarımlar, telefonu ele aldığınızda otomatik uyandırma ozelliği, cocuk modu, HEIF goruntu formatı artık destekleniyor, galeriye Photo Editor Pro programı gelmiş, ayarlar menusu sadeleştirilip daha kullanışlı ve hızlı olması sağlanmış, parmak izi okuyucusunda hız problemi vardı o fazla değil ama 1 tık iyileştirilmiş, cok sevdiğim bir ozellik, gece modu gelmiş ve AMOLED ekranı komple siyah kullanmak gercekten cok guzel ve zevkli oluyor. Son olarak Kamera hakkında konuşacağım: kamera programının iceriği değiştirilmiş ve ayarlamalara kullanılmayacak sacma ayarlar gelmiş, kameranın kalitesini bozan bir işe yaramayan programlar. Flaş ve ayarlar simgeleri ust tarafa alınmış, goruntu alınan ekran daralmış ve bu kotu olmuş. Kamera cozunurluğunun guncellemeden sonra 1 tık duştuğunu gordum ve gorsel zeka modu ile cekimler yaptım hicbir fark goremedim dışarıda aydınlık ve ışıklı bir ortamda belki bir farklılık gosterebilir. Buraya bir kac resim ekleyeceğim guncelleme yapmak isteyenler bakıp karar verebilir, telefonda hızlanma oldu ama arayuzde bir şey aratınca bir kac saniye beklettiği oluyor. Ben simgelerin tipini sevmedim şuan bilgim yok ama değiştirme ozelliği varsa değiştireceğim eskisi daha guzeldi. Şu 1 MB uzeri dosya yuklenememesi problemini de aşarsak guzel olacak.