Daha onceki konuda durumumu anlatmıştım şuan cekişmeli boşanma davası actım ve eşim olacak insanın ne kadar karaktersiz olduğunu birdaha gordum! Evden 20 gundur ayrılmamıza rağmen gidip 2 aydır kızımı gormuyorum diye dilekce mı dersiniz, babasının evine kira verdiğini soylemesi mi dersiniz neler neler yanı... Kendi evine bakamayan adam benim aileme bakıyormuş guya, ben ondan pahalı makyaj malzemeleri istediğim icin daha iyi bir iş bulmak istemiş o yuzden işinden olmuş, ben geceleri kavga edip parklara gidip kalıyormuşum evimizin yakınında park olmaması dışında bi problem yok tabi o beni aldatmamış ben kıskanclık yapıyormusum kıyamam o ideal turk erkegiymiş yemek temizlik yapmayan benmişim. Arkadaslariyla goruşmuyormus falan filan iki sayfa yalan ifadeli dilekce vermis. Ya bu kadar da olur mu ya ? Bu nasıl erkekliktir ya valla kuduruyorum sinirimden! Gitmiş avukata demiş ki beyfendinin babası ben olursem miras oğluma gecicek ordan da toruna gecer mi avukat evet diyince demiş biz cocuğun velayetini de istiyoruz. Boyle bi ahmaklık, terbiyesizlik başka dunyada kimde vardır ya Allah aşkına yazık 3 seneme yazık!!