İyi geceler bayanlar. 14 yıllık evliyim ve 2 cocuğum var. Eşim beni seviyor benden başkasını duşunmez diye bilirdim. Ama gecen hafta eski sevgilisinin facebook ve Google arama motorundan arattiğini yakaladım. Gecmiş senelerde de Facebook arama kısmında bu ismi gormuştum. Kimmiş diye bakmiştim.Kadın evlenmiş kocası ile ortak hesap acmış. Benim aklimdan eşimin eski sevgilisi olabileceği gecmedi. Erkek olanı (eski meslektaşı falan)tanıyor galiba dedim. Bu sene de aratmış ve bu sefer Pinterestine bile bakmış. Bu sefer sıkıştırdım sordum kim bu diye? Zorla soyledi 20-25 sene once olduğunu ama bu sure boyunca hic konuşmadığını soyledi. Peki neden aratiyorsun profiline bakıyorsun ( benim evlenelden beri hic eski sevgilimi aramadığimi soyledim) eskiyse bu bakilmamli evliliğinmizi zedeler dedim. Bana ara ara baktığını meraktan baktığını. Başka arkadaşlarına da baktığını soyledi. Neyini merak ettin dedim....
Bayanlar sizden ricam benim yerime kendinizi koyun yada benim yaşadığımı yaşayan varsa cevap verin ne yapardınız. Kac gundur huzursuzum. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Onun kalbinde bir başkası hala yer ediyor diye uzuluyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Bana akıl verin kimselere anlatamıyorum.