Son Durum : Eşime en son mesaj attım secim sundum ona cevap vermedi .. bende herşeyimi topladım kafama koydum artık gidiyordum cunku dayanacak gucum kalmadı ben evden cıkmadan işten geldi ( nasıl geldi bilmiyorum ama gideceğimi anlamış) noldu nie geldin ananları sectini demek icin mi ben gidiyorum sen secimini yaptın bebeginide benide hice saydın hadi şimdi anana git bana cok gorduğun hayatı onlarla yaşa dizinin dibinden ayrılma dedim yuzune tukurdum.. Biran da o insan dondu.. nereye gidiyorsun sacmalama bunun icin yuvamı yıkılır .. oturalım konuşalım dedi.. zorladı istemiyorum dedim.. Nolur tamam bundan sonra sen nasıl istersen oyle olsun sen benim canımın parcasının bebegimde oyle o benm parcam ben seni başından beri hep anladm ama annemle babam cok yaşlı ( 65 yaşındalar) bazı şeyleri anlamıyorlar burda bir evlatları ben varm ( diğerleri başka şehirde evlililer) ister istemez bekliyorlar anlamıyorlar.. sen benim eşimsin sennle gezdiğimin tozdugumun hesabını verecek değilm vs vs.. yani cok değiştmişti donmuştu daha doğrusu .. ben hic birşey demedim eşyalarımı geri koydu şimdi başımdan hic gitmiyor bekliyor artık neyi bekliyorsa

cogu konuda cok olgun oyle geldiğime ettiğine karışmaz beni sıkmaz cok kıskanc değil ama yerinde ve zamanında.. kıskanır
İckisi kumarı arkadaş cevresi yoktur oyle belli başlı kişiler vardır sosyaldır .. evinede bağlı sorun ne diyeceksiniz sorun bu kadar anneci olması ailesine duşkun olması..
Benim babam yok kardeşim yok bir tek annem var oda ben evlennce tek kaldı ben bile bu kadar duşkun değilim..
Eşim calışıyor sadece pazar gunleri tatil..SAdece bir pazarımız var.
Ben istiyorum ki o pazarı kendimize ayıralım vakit gecirelim gezelim .. yuruyelim ne biliyim.. birlikte birşeyler yapalım birşeylere bakalım istiyorum cok mu ?
Ama eşimin her pazarında annesigile gittik.. millet eşiyle cocuklarıla hafta sonunu iple cekerken gezerken ederken biz kaynanamlardaydık bıkmıştım artık..
Eşime guzellikle anlattım olmadı kavga ettik olmadı
'' ne olur dedim artık..

Soyleyin bana ne olur ben cok mu birşey istedim ? hic mi gitmeylim dedim eşime.. ailesinden mi koparmaya calıştım tek isteiğim hafta sonunu birlikte gecirmekti ama olmadı.. Annemler bekler soyle olur boyle olur vs hep bir bahanesi vardı.. Oysa Hafta ici gidebiliriz..
Kaynanam arar pazarları ee gelmiyomusunuz cok yorulmuştum artık evlendik evleneli doğru duzgun vakit bile geciremedik eşimle bir yerde oturup bir cay dahi icemedik zamanla duzelir dedim icime attm 29 ekimde eşime tatil vardı.. cok mutluydmm 2 gundu tatili..
Plan yapıyordum eşimede diyordum hayatım ne guzel tatil geliyor havalarda guzel gezeriz birşeylere bakarz birlikte yemek yeriz diyordum planlar yapıyordum..
Eşimin bana dediği o gun gelsinde bakarız( meğerse ailesine gitmek varmış kafasında) Ve o gun geldi eşim ogleden sonra izni başlıyordu..
Ben saclarımı yapmıştım suslenmiştim guzelce giyinmiştim eşim gelecekti ve dışarı cıkacaktık gezecetik cok mutluydum bebegimize birşeyler bakarız diyordum havada mis gibidi..
VE eşim bana mesaj attı.. Geliyimde annemlere gidelim....!!
Bu kadar da olmaz dı artık sinir krizleri gecirdim ben ne planlar yaptım ve ustelik dedim kendisine
'Tek dediğim hayatım biz gezip dolaşmıyacakmıydık.. plan ypmadık mı annenlere yine gideriz tatil gununumu buldun gidecek dedim'
.. sonra olay buyudu kavgaya dondu.. Neymişde bi annesigile gidelim die.. ben kavga cıkarmışım halbisem durum oyle değil

Lanet olsun sanada evlendiğimiz gunede bıktm artık yeter madem bu kadar annecidin neden evlendin benden ne istedin gencliğimden gide ananın dibinde oturaydın gunler cuvala mı girdi.. başka gun mu yoktu hep bunu yaptın dedim bağırdım cağırdım o bağırdı cağırdı..
Canım cıkana kadar ağladm nefret ediyorum senden diye yuzune bağırdım..
Ve olan oldu kananam gelmişti

Gecti gitti allaha şukur bebeğim benimle..
2 hafta annemde kaldım annem baktı bana annem birşey bilmiyor eğer bilse maffeder eşimi beni alır giderdi diyemedim derdimi anlatamadım Ders calışıyorum ya anne ondan dedim

eşimden artık cok sogudum.. evimdeyim 2 gun once geldim.. ve yine pazar..dun oyle konuşuyorduk yarın pazara markete giderim ordan annemlere ugrar gelirim dedi bana Bana gel diyemedi gel dese o an cok kotu olurdu.. Hala hala annesigil duşunebiliyormusunuz ? hala pazar gunu annesigile gitme peşinde hafta ici cuvala girmiş gibi. Hafta ici nie gitmiyoruz be adam nie..
İcimden dedim ki allahım ne olur birşey olsunda gidemesin.. VE telefon geldi eşime ek iş cıktı 1 de gidece su an pazara gitti evin ihtiyaclarını almaya.. gece oldu ' ne garip değil mi millet hafta sonu gelsede eşimle cocugumle vakit gecirsem gezzem die bakar biz de ne deyse boşver diyerek yattım.'.
sabah kalktık .. ek işten 4 de gelecek geliyimde cıkalım gezelim dolaşım film izlemeye gidelim yemek yiyelim dedi..Yok istemiyorum dedim.. gonlumu almaya calıştı
Şimdi pazara gitti.. meyve sebze almaya..
Ben goruyorum ki eşime hic bir olay ders olmuyor cok bunaldım artık bu evlilik bana cok agır geliyor..

Eşim değişmeyecek beni anlamaycak cok caresizim..