Merhaba arkadaslar. 2 yıldır bu apartmanda oturuyorum. Karşı komsuyla hic gidip gelmedik ama kapıda denk geldik selamlastık bir kac kez. Ben universite 1. sınıfta psikolojiye giriş dersi gordum. Bu arada rehber oğretmenim. Psikolojiye giriş dersi de genel olarak ezber bir ders. Yani sadece birinci sınıftın ilk yarısında gorduk onun dısında alana yoneldik iste. Aranızda bilenler vardır belki. Neyse Karsı komsu ben annemle dısarı cıkarken kapıda yakaladı bizi. Kadın ve esi selam verdi. Sonra kadın sen su oğretmeniydin,Esim acıkoğretim sınavına hazırlanıyor. Psikolojiye giriş dersinden sınav olacak.,Biraz yardımcı olur musun dedi. Tabi ben biraz sasırdım. Nasıl yani ,Ben sadece birinci sınıfta gordum dedim. Kadın biliyorum dedi . Ben de Yani coğu seyi unutmusumdur, elimden geldiğince yardımcı olurum diye demis bulundum Tamam o zaman pazar gunu geliriz dediler. (bu arada ustunden 8 9 sene gecmis dersi gorduğumden beri). Actım konulara baktım yani. Bu ders okunsa anlasılacak bir ders.Yani matematik olsa insan yardımcı olur da. Bu ders ile ilgili nasıl yardımcı olacağım anlayamadım. Bana sayısal dersler dısında diğer dersler konusunda yardım istenmesi sacma gelmistir hep. Hani test olsa, şıklar arasında kalsa yine yardımcı olurum da bu konuda nasıl yardımcı olacağım. Oturdum derse bakıyorum simdi insanları kıramadığım icin Adam gelse bir seyyler sorsa rezil olacağım, oturup calışmam lazım resmen