Herkese iyi akşamlar hemen konuya gireyim kaynim ile eltim boşandılar.Eltimle olan onceki samimiyetimizden bahsedeyim.Ben evleneceğim zaman cok sıkıntılar yaşattı suan hepsini hatirlayamasamda sacma şeyler yaptı.Daha eşimin ailesi istemeye gelmeden birgun once arayıp burda kiyamet koptu sizin oraya gelme noktasında fikir birliği yok falan falan bir suru eşimin ailesini kotuleyici şeyler soyledi oysaki mevzu kendi aralarındaki şeylerdi. eşimse hic birsey yansıtmadı bana.Sureci guzel gecirdik.Bu kız durduk yere nerde negatif haber varsa bana getirirdi defalarca uyarmama rağmen olumsuz şeylere beslenirdi.
Eşimin ailesine dusman gibi herseylerini eleştirir nefret ederdi onlardan.Yanyana gelince de yuzlerine nasil iyiydi.
zamanla uyuştular bende olumlu olunca baktı ben kotuluk etmiyorum kimseye.ve onun dolduruşlarına da gelmiyorum kendine ceki duzen verdi.
Aşırı cıkarcı paraya duşkun senden birseyin siparişini verir parasını odemez surekli borc ister kendisi de calışıyor hic maddi sorunları yoktu.surekli yatılı kalayım gezeyim beni ağırlasınlar.Bana para kıyafet yiyecek versinler.Evinin ihtiyaclarını soyler bunu alın şunu alın der.İnsani yonden herseyden yoksun biriydi.

Ben evlendiğimden beri eşimin tarafında ciddi anlamda beni rahatsız eden tek kendisiydi.Bende artık kabullenip kaynimin hatrina idare ederdim.Ara sıra beni arar ağzımı yoklar eşimin tarafında ne varsa herseyi anlatır istemem dedikce israrla arar falan.ben araya zar zor mesafe koyarım sonra pat kut cıkar gelir bize kaynimla yatılı kalırlar haydaaa başa sararım ben..... oylede gurursuz yuzune herseyi soylesem de hic kırılmaz aynı şekilde devam ederdi.Telefonlarını acmam mesajlarına donmem ama aramaktan vazgecmezdi laftan sozden asla anlamayan birisidir.
Şimdi artık boşandılar hepimiz uzulduk kaynim istemediği icin evlilikleri bitti.sonrasında kaynim başkasıyla evlendi.eski eltim israrla arar sacmalardi bende boşanma travması diyerek idare ettim onune yoluna bak dedim.oyle oyle ustumden savdım bu sefer biz goruşelim yine sana geleyim kalayım demeler başladı bunun artık mumkun olmayacağını kaynim evlendi seninle o şekilde goruşmemi hos karşilamayacaklarini pek cok şeyi soyledim.Ama He tamam diyor yine aynı...10 gun sesi kesiliyor yine arıyor kaynima beddular falan bu arada kendisi de bir cok erkekle goruşuyor.
Anlayacağınız sacma sapandı eskiden şimdide aynı 4-5 gun once bana mesaj atmış bir aydir sesi cıkmıyordu.Anlatacaklarım birikti falan demiş Bende hic oralı olmadım birsey yazmadım yanı ben bu kişiyle nasıl boyle olacak bilmiyorum sanki herseyi birbirimize haber veriyormusuz sıkı dostuz sanıyor.soyluyorum anlamıyor bir ay kaybolduydu gene aynı modda.boşanmaları bahane ama karakter olarak sıfır.
Siz olsanız tum bu nedenler olmasaydı bile eski etlinizle goruşur muydunuz normal olan nedir Allah aşkına ?