Iyi akşamlar. Annemle hep tel de konuşuruz. Bana babamdan dert yanar bana şoyle davrandı vs vs.Zten sorunlu bir evlilikleri vardı hep boyleydi. Bazen bir konuda gecmişe dair bisyler soyler..
Mesela yine konuşuyoruz ben hamileyim bebek alışverişi vs yaptık onları soyledim. Sonra annem bsy dedi. Ben sizlere hic kiyafet alamazdım baban zaten aldırmazdı. Şoyle guzel giyindiremedim vs dedi. Bir gun ablana bi elbise aldım bana yapmadığını bırakmadı dedi. Gercekten babam sorunlu psikojik şiddet maddi şiddet uygulamis huysuz gecimsiz. bizlere hic ama hic bir zaman değer vermemiş birisi.. Annem zamanında gencken neden ayrılmadi bunları yaşadı diye uzulurum. Cesareti yoktu kadın başına ne yapardı nasıl gecinirdi biz vardık bize nasıl bakacakti ayrılmadılar aynı evde yaşadılar karnımız doydu ama manevi olarak cok yıprandık.
Bir de bana boyle dert anlatmasına bir şey demiyorum dinliyorum ama hep onunla tlfonda konuştuktan sonra moralim bozuluyor. Arada eşim ne oldu vs diyor.. ya gunumuzden ya gecmişten bir şey diyor. Ben de etkileniyorum.