Şuan o kadar sinirliyim ki. Bir o kadar da uzgunum. Dunku konumu bilenler vardır. Karşı komşu eşinin gireceği sınav icin yardım istemisti. Benim de o dersi gorduğumden beri 7 8 sene gectiği icin unutmustum dersi. Bugun konuşmaya gittim.Ben unutmusum o dersi,yardımcı olamıcam diye. Kadın da ben de sınıf oğretmenliği mezunuyum, 2014 senesinde mezun oldum, oturdum calışıyorum. Ben de unutmusum, ondan sizi rahatsız etmeyelim dedik esimle dedi. AA ben de 2014 mezunuyum dedim. Kadın ben yeni mezunsunuz zanettim ondan yardım istedim dedi bana. O arada da annem 20li yaslarında oğretmen oldu dedi. Bunu neden soyledi bir dusunun. (eve geldikten sonra dedim kadın benim yasımda mı acaba. 4 5 yaslarında cocuğu var bu arada.Annem ne derse beğenirsiniz ben de o yuzden 20li yaslarda oğretmen oldu demisim. Demesin ki yaşı gecmiş evlilik icin !!!!) Ben bunları duyunca cıldırdım. Yani bir anne neden boyle yapar? Dedim daha gecende 35 yasında evlenen bir akraba vardı. Onun annesi senin gibi mi konusuyordu kızına. Diyor istersen hic evlenme. Evlenmicem sanane dedim. Soylediğini kulağın duymuyor dedim. Bir sevdiğim vardı ona da vermek istemedi. Zaten ayrıldık da yakın zamanda. Şimdi iyice bunalıma soktu beni. Gercekten bu kadından nefret ediyorum artık(sadece bu olayla alakası yok. Baya birikti icimde).