Herkese merhaba ,
35 yasındayım ,8 yıllık evlıyım ve 6 yasında bir kızım var.Eşimle evlilik oncesi de 4 yıllık beraberliğimiz oldu.Eşim hem muzisyen hem de bir firmada satıs muduru ben de 8 yıldır bankada calısıyorum.2 sene once tamamen ilgisizliği sebebıyle bosanma surecıne girdik , işten cıktıgı gibi ust katta sadece gitar calıp saatlerini geciriyordu ben de kızımla ilgileniyordum. O da surekli kendı cizdigi cemberın ıcınde yasıyordu. Aynı evde ama ayrı dunyaları yasıyorduk.O donemde bir sarkı seslendırme programında bırıyle yakınlastıgını bırbırlerının cep numaralarını aldıklarını ogrendım.Sonrasında ben evden cıktım kızımla annemlere gectim ,15 ay ayrı kaldık anlasmalı actıgım halde kendısı nafaka yuksek geldıgı ıcın cekısmelıye cevırdı ben de kendısıne hem zına hem de sıddetlı gecımsızlık sebebıyle karsı dava actım. Bu sureclerde son 6 ay durmaksızın agladı yalvardı ıntıharlara kalkıstı .Surekli kuzenlerımı , dayımları amcamı herkesi aradı .. bana her gun onlarca mesaj yazdı yalvardı .. Sensiz olamam anladım , affet vs...Avukatıma kadar arayıp agladı..Avukatım da oz ablam gibidir.Cocuklugumdan berı tanır benı.Sonra cok kararlı olmama ragmen son bir sans olsun dedim tamam dedım kabul ettim dondum.18 ay oldu doneli. Bunun ıcın pişman degilim cunku artık ıcımde zerre suphe yok degısmıyor ınsan gercekten de ben bunu tamamen şuphesiz ogrendım icim rahat vıcdanım rahat.. En azından kızım ıcin degerdi bu 18 ay dedım.
Yalnız; baskasına o ayrı oldugumuzdonemde ev tuttugunu (ayrıca sonrasında o kadınla tuttukları evdeki esyaları annesının evıne getırmıs ve o esyalar su an kayınvalıdemın evınde kulllanılıyor bunu gordugumde de kımseye soylemedım bildigimi ama şoke oldum gordugumde)bir baskasıyla yasadıklarını unutamadım bir dakıka bile , sonra ciddi hastalık gecırdım beyın damarımda pıhtı attı 1 hafta gecıci felc gecırdım ıkı kolumda tutmadı,omur boyu ilac kullanacagım.Baktım ben gercekten kendımden olacagım , hala bir sey oldugunda aynı bagıran adam, gonul almayan ozur dılemeyen sımdı de ust katta gitar degıl de sımdı odadan cıkmayıp oyun oynayan adam .. yanı hem beraber hem yalnızız ..
Bosanmak ıstıyorum dedım , mutsuzum boyle yasamak ıstemiyorum dedım. Yıne aglamalar basladı , aglamasından artık hıc etkılenmıyorum ama sureklı bana bunu kızımıza nasıl yaparsın nasıl boyle bir bencillik yaparsın , Senın mutlulugun daha onemlı gibi mi psikolojık olarak baskı uyguluyor.. Bu bencillik mi arkadaslar ... Benı surekli her anne gibi evladımdan hassas noktamdan vurmasına dayanamıyorum.. Etkılenmıyorum desem de ıcten ıce etkılıyor benı .. Şimdiden zaman ayırıp yorum yapan paylasan herkese cok tesekkur ederim...