Merhaba, iyi akşamlar.
Direkt konuya geciyorum. Dort kisilik arkadaş grubumuz var. Aynı universite ve bolum mezunuyuz. Birimiz evli ve kamu personeli. Diğer iki arkadaşım ozel sektor calışanı. Ben ise freelance calışıyorum, proje bazlı yani. Ya da ozel ders veriyorum. Sabit bir işim yok ama kendi paramı da kazanıyorum. Yani su an bir yerde part time calıssam alacağım kadar kazanıyorum. Soyle ki, son birkac gundur cevirmem gereken metinlerin son teslim tarihleri yaklaştığı icin yoğundum. Bunu soyleyince ozel sektorde calışan arkadaşlarım sen tam zamanlı bile calışmıyorsun ne yoğunluğu dedi. Bence zaten senin su an normal calısmaman hata evlenip koca eline bakıyorsun, ben hayatıma biri girince de calısmaya devam ederim dedi. Ben de boyle soyledikleri icin gercekten uzuldum. Tam zamanlı calışmıyorum ama yine de kendi paramı kazanıyorum, iki kedim var, bir suru ciceğim var onlarla ilgileniyorum. Gonullu calışmalarına katılıyorum. Ayrıca eşim istemezsen bu işleri bile yapma diyen birisi. Haftada altı gun calıştığımda oldu ama cok mutsuzdum ve istemedim. Zorunda olsam gocunmadan yaparım ama su an bu calısma ve kazanc yetiyor. okuyup altın bileziğimi bu yuzden kazandım ama uzuldum gercekten boyle soyledikleri icin. Sizce arama mesafe koymalı mıyım, yılların arkadaşıyız ama icten ice darıldım kucumsedikleri icin.