Merhaba kızlar kuzenlerimin biri 12 biri 13 yaşında
biri dayımın kızı biri teyzemin kızı

facebook da sevgilisiyle demek istemiyorum arkadaşıyla beraber fotoğraf koyup altına aşk sozcukleri... bana cok fazla geldi..dayımın kızını yeni gordum az once.. aşkım sevgilim hatunum sozleri ......
hic cekince falan da yok akrabalardan... kucuk oldukları icin akıl mı edemiyorlar nedir . eşim ve ailesi tanışmaya gelene kadar babama soylememiştim mesela. anlayamadığım nokta şu anne baba nasıl bir şey demiyor bunlara?

teyzeme soyledim sen nasıl normal bakıyorsun , dedi ki aman onlar daha cocuk .kuzenimin "arkadaşı" evlilik lafı acıyormuş okul bitince nişan yapmak istiyormuş hay Allahım. okul dediğimiz de ortaokul yani. aynı yaştalar bu arada. boyle sacma sapan şeyler. cocukların dersleriyle ilgilenmesi gerekirken bunlar ne boyle ?

gecen kuzenim arkadaşının annesi ve kardeşinden bahsederken gorumcem kaynım diyor. guler misin ağlar mısın... ben her ne kadar uyarmaya calışsam da anlamadı ki kuzenim beni ornek alır hep kendine sozlerime onem verir,kucuklukten beri rol modeli hep benim, bebekliğinden beri onunla kardeşim gibi ilgilendim yazları ananeme kalmaya şehirdışına giderdik aylarca kalırdık kardeşim yoktu kardeş gozuyle baktım hep gezdirdim ilkokula gidene kadar kucağımda taşıdım ,aramızda 10 yaş var ama coğunlukla ben yedirdim mamasını yurumeyi bile ben oğrettim, mesela onun bir konuşmasında akrabalar diyor aynı 2si1arada, hareketlerimiz, sinirli olduğumuzda tepkilerimiz aynı... o 13 yaşında ama benim gozumde hala kucucuk, bebekliği dun gibi geliyor gozumun onune, hem boyle şeyler yaşaması icin de daha cok cok erken. zaten teyzem ve kocası da hic umursamıyor cocuk deyip geciyorlar. şimdi dayımın kızını da gorunce face den buraya konu acayım dedim..

kendimi duşunuyorum.. benimde o yaşlarda başımdan benzer şeyler gecti gecmedi değil ama hic oyle ne bende ne sınıfımda arkadaşlarımda sevgili durumları elele tutuşmalar aşkım hatunum sozleri havada ucuşmuyordu biz masumca bir sevgi beslerdik oyle uğraşırdık birbirimizle cocukca şeylerdi işte.. ustelik ailemize soylemeye cekinirdik.

şimdi ne oldu boyle gercekten uzuluyorum bu duruma... en cok istediğim şey bir kızım olması ama diyorum benim cocuğumda mı boyle olur