Merhaba hanımlar aldatılmaktan yoruldum evliliğimin 6 cı yılındayım, ayakta uyumuşum, gecen sene oğrendim, masjlarını yakaladım, eşim uyuyordu kız msj atmış aldım baktım tabi silmiş coğunu, kalkınca gosterdim yalan soyledi erkek dedi, erkek ismiyle kaydetmiş ya, şuphelendim,başıma kaynar sular dokuldu, dışarı ekmek almaya gidiyorum dedi, numarayı değiştirecek ya iyi gozunde gerizekalıyım, ama ben numarayı kaydetmiştim, gelince dur arayalım dedi aradı tam tahmin ettiğim gibi o ismi erkek arkadaşının kiyle değiştirmiş, aradı, avi aşkımlı falan konuşma hanım sevmiyor, ver dedim şu telefonu numarayı değiştirdin dedim biliyorum, aradım kendi telefonumla kız actı kapattım kavga falan, kıza msj attım bana da yalan soylemiş dedi bekarım demiş 2 zi aldatmış yani, bide ben hamileydim 6 aylık 1 tanede kızım var 3 yaşında, ayrılacaktım o zaman yalvardı kendini oldurmeye kalkıştı, annemi arayıp soyledim arkamda dursaydı, ASLA afetmezdim, bugun yine gordum bu da başka bir kız yine erkek ismiyle kaydetmiş, uyansın beyefendi sorucam ama yine Bi ton yalan soyleyecek zeytin yağı gibi uste cıkacak, kaydettim bu numarayı da, sabahlara kadar oyun oynuyor kadının son gorulmesine baktım bunun gelip uyuduğu vakitte girmiş cıkmış daha da girmedi, eşimin telefonuyla aradım belki acar diye acmadı inşallah arar diye bekliyorum, WhatsApp kullanıyordu telefonu değiştirince yeni telefona acmadı neden acmıyorsun dedim işte dedi, acarsa kızın profili cıkar yalanı ortaya
cıkar, ne olur Bi. Akıl verin cıkmazdayım.