Bir arkadaşımın derdini direkt yazıyorum sizlere;
Dokuz aydır sevgiliyiz ailelermiz biliyor ciddi duşunuyoruz ben 21 o 26 yaşında
Ama benim aklımda bir suredir sorular var tecrubeli ablalarım bana yol gosterin nolur
Aslında onu cok seviyorum o da beni seviyor
Sorun ise şu;
benim sosyal medyada iki tane butik hesabım var ve buyuk hesaplar 40bin takipcili falan
ozel tasarım ve el emeği urunler satıyorum sevgilimle ilk tanıştığımızda da bu hesaplar vardı
Kendisi baştan beri pek hoşlanmadığını soyluyordu ama artık cok bunalmaya başladım cunku bana
“erkeklerden sipariş alma, sahte hesaplardan sipariş alma, akşam ondan sonra gelen mesajlara donme, urunleri paylaşırken elin gorunmesin vs ‘ şeyler diyor.
bir de ekibim var urun satışı yapıyorız onlara bilgi vermem gerekebiliyor sık sık ve hepsi bayan uyeler buna rağmen başkası duyar diye onlara ses kaydo atmamı da istemiyor.
sorum şu cidden erkekler boyle mi? Sizin icin de bunlar sorun olur muydu?
cozum onerisi olan var mı?
Bir de tek problem bu olsa hesabı kapatıyım tamam derim ama benim babam pek istemiyor hem aile kulturumuz uyumlu değil hem de benim alıştığım hayat şartlarım cok şukur bu zamana kadar cok iyiydi onunda cok şukur bi işi var ama borcları da var kazandığı da cuz ’i bir miktar hal boyle olunca en azından ben de gerek internetten satış yaparak gerekirse calışarak evlenince evime destek olmak isterim ama hem maddi olarak iyi bir durumda olmayıp hem de benim kazanmamın onunu kesmesi de beni duşunduruyor.
Bir de bu kıskanclık ileride daha da buyur ve hayatımızı daha kotu etkiler mi onu duşunuyorum.
Sizce sosyal medya konusundaki bu tavırları doğru mu? Coğu erkek boyle mi?