Kızlar merhaba, karakterimle ilgili sıkıntı cekiyorum. Ailemin ilk cocuğuyum, bundan dolayı da baya şımartmışlar beni. ve şimdi suclusu ben oluyorum. Neymiş ben kucukluğumden beri cok şımarıkmışım. Ama ben şımarık bir bebek olarak doğmadım ki, beni şımartan kişiliğimi bu şekile sokan onlar suclusu ben oluyorum. Her neyse, bu konudan bende rahatsızım, bazen erkek arkadaşıma falan da yansıttıgım oluyor. Mesela benim istediğim bişey olsun istiyorum, bazen tutturuyorum istediğim şey hemen o anda olsun istiyorum. Bunun gibi bazı şeyler. Olayın sonrasında ise cok uzuluyorum haksız olduğumu goruyorum ama iş işten gecmiş oluyor. Ve kendimi dunyanın en suclu insanı gibi hissediyorum. Bu biraz da ailemden kaynaklı galiba, kucukken de ne zaman yaramazlık yapsam cok ustume gelinirdi annem cok kızardı sen asla buyumuyosun hep aynısın işte senin cocukların da sana boyle yapsın sana cektirsinler diyip dururdu. Şimdi de yanlış bişey yapınca cok buyuk korkulara kapılıyorum. Bazen kucuk bir cocuk gibi tavırlar sergiliyorum. 23 yaşındayım, bu durumu aşmak istiyorum olgun bir insan olmak istiyorum nasıl aşılır bu durum?