Merhaba hanımlar. 10 yıl evli kalmış, 1,5 yıl once de boşanmış, 36 yaşında bir kadınım. Hoş bir kadın olduğumu soylerler. Gerek evlenmeden once gerek boşandıktan sonra tanışmak- goruşmek isteyenler oldu/oluyor. Genc kızken, bekarken flort etmeyi biliyordum, sinyalleri doğru okuyordum, kimden zarar gelir, kim mutlu eder- etmez anlayabiliyordum. 5 yıl flort+ 10 yıl evlilikten sonra flort etmeyi unuttum biraz

boşandıktan sonra birkac dateim oldu. İlk buluşma biraz sorunlu geciyor benim icin. Adam kahve icmeye cağırıyor, buluştuktan yarım saat sonra illa yemek yiyelim diyor mesela

neden direkt yemeğe davet etmedi diye hemen ustunu ciziyorum. Bir tanesi ilk buluşmada Amsterdam ’dan aldığı kahve kupasını hediye getirmiş ne alaka dedim

Bir diğeri buluştuktan sonra teşekkur ediyor sonra ses soluk cıkmıyor; nasıl davranacağımı bilemiyorum. İyi gecen bir ilk buluşma nasıl olur; kotu gecen bir ilk buluşma nasıl olur, tecrubelerinizle birlikte oğrenmek isterim. Kadın ne yapar, erkek bunu nasıl değerlendirir; erkek bir pas atar, kadın bunu nasıl gole cevirir gibi.. İyi bir ilk buluşmanın giriş- gelişme - sonuc kısımları nasıl olur bana bir el atın bacılar..
Elbet şu pandemi bitecek elbet sosyalleşeceğiz değil mi ama

Opuyorum herkesi