Kızlar merhaba şu an o kadar mutsuzum ki yaşadıklarımla ilgili yorumlara ihtiyacım var Yaklaşık 2 ay kadar once birisiyle tanıştım ikimizde Ankara'da universite okuyoruz. Hayatında doğru duzgun sadece 2 insan olmuş şu zamana kadar biri 5 yıl surmuş, diğeri de 6 ay ve sonrada ben. Biz yaz tatiline 2 hafta kala tanıştık hep beraber vakit gecirdik ve cok iyi anlaştık Ankara'da ilişkimiz başladı sonra o memleketine gitti ben memleketime geldim. Benimle doğru duzgun bir ilişki istediğini soyluyordu hep. Ben oyle kısa ilişki adamı değilim diyordu. Neyse işte araya mesafeler girince yine her şey eskisi gibiydi surekli konuşur mesajlaşırdık inanılmaz mutluydum. Sonra bunun 10 gun sonra stajı başladı İstanbul'a gitti. Stajdan nefret ediyordu sırf zorunlu olduğu icin yapmak zorunda kaldı. Bir sure sonra ortada hic bir şey yokken hareketleri değişmeye başladı ilgisizleşti. Ona bunun nedenini sorunca bana hep soylediği inan bir şey yok sadece şu staj psikolojimi o kadar bozdu ki anlatamam sana hic bir şeye tahammulum yok cok mutsuzum sende beni cok bunaltma lutfen diyip duruyor hep. Ben elimden geldiğince yanında olmaya calışıyorum. Sonra ben gecen hafta gunibirlik atlayıp bunun yanına gittim. Harika bir gun gecirdik, her şey cok guzeldi. Sonra yine aynı hareketler aynı ilgisizlik. Ona gore ortada bir sorun yok bana gore cok sorun var. Ne zaman doğru duzgun konuşmaya calışsam bunu susuyor hic tartışmaya bile girmiyor. Sonra da hic bir şey olmamış gibi hayatımlı bitanemli konuşuyor. Gecen cok kızdım buna hic mesaj atmadım akşam bana yazdı bugun niye hic yazmadın diye. Hayatım yoğun oluyorsun ya sen eve gidip dinlendikten sonra bana yazarsın diye duşunmuştum dedim. O da bana ben yoğunluktan sana mesaj atamıyorsam sen yinede arada at ben girip okuyorum dedi. Tamam dedim. Sonra dun sabah kalkınca mesaj attım ben bugun annemin yanına gidiyorum yoğun olabiliriz mesaj atamayabilirim haberin olsun diye. O da bana tamam sevgilim benim kolay gelsin optum cok yazdı. Eve gelincede eve geldim dedim tek o da tamam bitanem dedi. Sonra gece arkadaşı gelmiş buna dışarı cıkmışlar haber verdi bana gec gormuş gibi yaptım bir suru mesaj atmış hayatııımm bitanemmm diye. Sonra bana seni ozledim yazdı falan filan oyle gecti dun gece. Bugun sabah gunaydınlaştık sonra ben 2 gibi mesaj attım saat 5e kadar cevap gelmedi aradım konuştuk tel şarjdaymış oyun oynuyormuş tabletten gormedim hayatım fln dedi. Sonra neyse dışarı cıktı haber verdi sadece ama surekli on dakikada bir online oluyor ama bana saat 5'ten bu yana hic bir şey yazmadı. Artık hic bir şey paylaşamıyoruz birbirimizle. Sormuyorum da kimle konuşuyorsun bu kadar diye. Dediğim gibi konuşması cok normal ama coook ilgisiz. Madem o telefonu eline alıyorsun yaz bana da iki satır bir şeyler ama dimi. Ne yapacağımı da bilmiyorum konuşmaya calıştıkca ortada kotu bir şey yok diyor. Kafamı cok taktım, cok mutsuzum. Eskiden takmazdım yazardım hep konuşurduk ama şimdi yazmam yazamam birazcık beni ne kadar uzduğunu anlamalı ve ozlemeli. Bir yandan da acaba başka bir kız mı var diye korkuyorum. Şu ana kadar bana hep durust oldu, bundan sonra da olur diye duşunuyorum. Sadece şu 2 ayın gecmesini bekliyorum sonra Ankara'da yine beraberiz.