KK sitesinde actığım ikinci hesap bu ... diğer hesabımda aldatılma vb olaylar yaşamış kadınlara tavsiyeler verir amaan benim kocam yapmaz derdim...derdim...
bu konuyu gercekten cok utanarak yazacağım buraya ... diğer hesabımı kirletmek istemedim bu konuyla...
cevaplamanızı istediğim bir şey daha var ... neden aldatıldım.. bende olmayıp o kadında olan şey neydi...
26 yaşındayım 2 yıllık evliyim , eşim oyle capkın fırlama bir tip değildi aslında ya da ben goremedim bilmiyorum ...

beni gazinoda calışan bir kadınla aldattığını oğrendim ... 2 gun once Allah ın hikmeti telefonuna baktıktan sonra ekranı kilitlemeden tv unitesine bıraktı ve duşa girdi bende hic boyle bir şuphem olmamasına rağmen telefonunu karıştırıyim dedim... kotu bir niyetim yoktu... merak işte bilirsiniz hani oyle aa acaba beni aldatıyormu bakiyim dememiştim... normalde asla telefonunu falan hani acıp kurcalayım demem o da benim telefonuma bakmaz ikimizdede pin kodu var...
telefonu actım ilk whatsapa girdim o kadın ... A diye kaydetmiş ustelik rehberinde ilk o gozuksun diye ... mesajlar klasik ne zaman geliyorsun dun gece şoyleydin boyleydin , karın uyuyuormu , bizimkide bir ovgu sozleri anlatamam yok iki gozumun ciceği canım karım demiş birde ya ...
en cok ta koyan şu yazdığıydı : yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle yaşarsın sen benim hep aklımda her gece de yanımdasın yazmış benimki ... nasıl ağladım nasıl ağladım anlatamam size şuan bunları yazarken bile hissettiğim duygu ... aynı yatakta cekilmiş aşk dolu bakışlar iceren onlarca fotoğraf birbirlerine atmışlar ... bir resimde eşim uyuyor kızda elini koymuş cekmiş...

neyse kadının hemen profil resmine tıkladım kara gozlu buğday tenli bir kız bir ton makyaj aynı boya kupu takma kirpikler kiremit rengi ruj kestane rengi beline kadar uzun kaynak saclı bir kız ... adıda yazıyordu whatsap durumunun yanında direkt kendi telefonumdan instagramına baktım kız gazinoda calışıyor diye duşunuyorum cunku coğu fotoğraf ışıkları tam gazino ışıklı bir ortamda absurt derecede mini kıyafetlerle cekilmiş ... bir tanede dans videosu... nereden baksan 22 23 yaşlarında bir kız ...

eşimle 2 gundur konuşmuyorum yuzune bile bakmıyorum... sormuyor bile ne olduğunu umrunda değil... ne yapmalıyım sizce ...