Merhabalar, bir sorunum var işin icinden cıkamıyorum.sizlerden akıl fikir almaya geldim.buyrun sorunuma :
11 yıllık evliyim buyuk oğlum 9.5 yaşında.esim her zaman bize karşı cok ilgili bir baba koca değildi.soyle anlatayım maddi anlamda bir şey esirgemez.suraya gidelimmi desem hemen yapmaz ama bir sure sonra yapar. Bize karsi de sefkatlidir.ama ama ...
İlgisiz,sohbetsiz, cocuklar la vakit gecirmeyi sevmez. Benimle de hic sohbet etmez..11 yıldır boyle değildi ama sanki ilmek ilmek işlendi.her gecen gun daha kotu oldu.
Konuşuyorum acıkca herşeyi anlatıyorum.ama anlamıyor.surekli cok yoğunum yorgun um diyor. Neyiniz eksik rahat batıyor .NATO kafa...
Bir baba haftada sadece bir gunmu ailesiyle akşam yemeği yer.her gun aynı terane beni yemeğe beklemeyin.ben gec geleceğim.en erken geldiği saat 10. 10 da gelir yemek yer yada sadece atistiri.cocuklari sever oper hemen uyuyor.... Hergunuz boyle .takayım kalmadı gucum bitti.sijintidan boynum sırtım yara oldu.hergun cocukların herseyiblke ben ilgileniyorum.o kadar cok ayrılmayı istiyorum ki artık devam edemiyorum.ama cocuklar belimi bukuyor. nasıl yaparım nasıl nereden başlarım.
Buyuk oğlum ,daha once burda başka forma yazdım.hipeeaktive ve zor bir cocuk. Eşimi ikna ettim bir pedagog ile goruştuk.asam 2. Gorusmemizde şikayetlerim doğrultusunda tanıyı koydu sayılır.bab eksikligi dedi.yabi baba ile sağlam bir bağ kuramamis.
O kadar uzgunum ki.
Pedagog baba ile gorumek istedi .eşimde kabul edip goruştuler.gorume sırasında cok duygulanmis ağlamış.ben oğluma iyi bir baba olmak istiyorum demiş.pedagig bahsetti bunda. Oda demiski her gun en az yarım saat onunla oyna yada istedigi bir şeyi yap.
Esim ilk gun yaptı.2 , gun zorla oynadı.3 . Gun pes etti.bitirdi gebe başa dondu.ilgisiz alakasız 1 haftadır eve uyumaya geliyor sadece.
Ben şimdi ne yapayim.gozumi karartıp ayrılsam ya herşey daha kotu olursa.ama bende guc bitti tukendim....