Uzun kusura bakmayin.

Daha onceden yazmıştım aldatıldım mi falan filan, uzerinden baya zaman gecti .onlar zaten aşkım canım vs msjlari değildi Ama yeni kabul etti ne yapsa yakalamisim.. neyse.

30 Eylul gunu dua ettim varsa birşey karsima cıksın diye demekki dilek kapım acıkmış.

Sevgil Google drive teşekkur ederim iyi ki varsın

Google gecmişi inceleniyorum cunku şupheleniyorum tavirlarindan, bana bakisindan tuhaflık seziyorum uzun zamandır. Google gecmişinde, drive programını goruyorum diyorum ki umarım acıktır hesap ve evet acık. WhatsApp yazismalari bir kadınla yazışmalar ama ne yazışmalar...

Mesajları okudukca diyorum ki bu kadar yeter hesap verme zamanı (msjlarin bi kısmının resmini cektim) cağırıyorum yanıma anlat diyorum, diyor ki 3 ay onceydi gecmiş gitmiş, lutfen sorma kapıldım vs diyor ...anlıyorum ki duygusal olarak hisler var opuşmeler vs ..nefes alış verisini g.tunde hissediyorum .

10 gun geciyor yaklaşık ama ben o gunden bugune surekli nasil neden yaptin hesaplarını soruyorum kendisine. Ve asıl bomba patlıyor yemin ediyor o zamandan beri goruşmuyorum onunla ...... AMA başka biriyle goruştum cinsel amaclı ... sadece cinsel amacliymis kizlar ...once 4 5 kez dedi sonra zorlayınca" yok yok 6 7 kez birlikte olmuşuzdur arabada" birlikte ama bizim arabada değil (hafifletici sebep) onun arabisinda olduk" nerede olduğunun onemi yok elbet sonuc birlikte olmuşlar. İtiraf sonrasi "Oh be anlattım rahatladim" diyor bilmiyor ki yureğime kocaman ateş parcası bıraktığını!!! Ertesi gun bilet buluyorum arabada evet bir yere giriş bileti gezi amacli ...yer başka şehir, ben onu evimizde zannederken adam başka şehirde otelde kadinla birlikte 2 gun geciriyor ben nerdeyim tatilde kızımla birlikte.

İtiraf etti her 2 kadını da ... ikisinin de cep no ve resimleri mevcut ama aradım mi hayır, benim derdim kocam denen haysiyetsizle. Aramam kesinlikle, ikisi de evli olduğunu bildiği halde yanaşmış ve bizim haysiyetsiz de karşılık vermiş suclu benim KOCAMDİR .

Ne hissediyorum buyuk bir acı, kırgınlık, boşa gecen 14 yıl, değersizlik, Nefret kocaman bir hiclik vs..

Ne diyor; gecti gitti yaptım bir hata! ozur dilemek mi asla! ozur dilediği bu narsistin nerde gorulmuş.

Ne yapacağıma gelince ayrılmak tabi ki bu adilligi tasiyamam, hazmedemem, kabullenemem.

Zor bir donemden geciyorum ama iyi olacağım ilk aldatılan değilim son da olmayacağım malesef.

Nasil şuphelendim yillarca kendine bak bakımlı ol dediğim adam beni hic dinleyip kendine bakma zahmetinde bulunmamışti. Sonra adam spora başladı zayıfladı, kıl tuy almaya başladı, sac spreyleri kopukler parfumler adam bok gibi kendine bakıyor.. sordugumda yapsak suc yapmasak suc savunmasina gecti. Ortada gezen telefon ortada yok tabi,tel şifreli WhatsApp şifreli .

Kadin NET hissediyor bakışlarından duruşundan .Ben cok ustune gittim mecbur ayrintili anlattı anlat en dibi goruyum dedim dipten yukarı cikmasini da bilirim dedim.Anlattigina cok pişman.

Tam olarak neden aldattığını bilmemekle birlikte begenilme, başka hevesler peşinde olma( her zaman pilav yemek olmaz dimi) kendini ispat etme cabasi ... Ne demisler kırkından sonra azanı teneşir paklar.