Bir arkadasim vardı bir senedir tanışıyoruz kendisiyle. Cok samimi değildik . Arada telefonla goruşurduk , arada yuz yuze. Neyse . Gecen gunlerde bir yere gidecektik ikimiz de davetliydik . O eve ben daha once gitmiştim ,o gitmemişti. Biraz şehir merkezinden uzak ama otobuslerin gectiği bir yerdi. Gideceğimiz gunden bir gun once bu arkadaş bana beni de al birlikte gidelim, dedi. (Daha once bir yere gidecegimizde almıştım. Ancak ikimizin evi birbirine ters ve uzak) Ben ;alırdım ama hem benim ev sana uzak hem de gideceğimiz yer senin eve cok ters, guzergah uymuyor, dedim. Bazı kişiler gecen hafta otobusle geldi sana konum ve otobusleri atayım ,dedim attım. O da tamam dedi. Ertesi gun yine mesaj attı. Evi bulurken kaybolmayayim beni de al, dedi tekrar. Evden gec cıkacağım ,hem de evler cok ters, dedim yine. Bana tavırlı bir şekilde; aşk olsun ya ben olsam seni alırdım ,dedi . Onun arabası yok ki hem olsa da ben boyle bir şey istemeye cekinirim cunku gercekten evlerimiz uzak. O gunden sonra samimiyeti bıraktı. Şimdi baktım watsaptan ya engelledi ya da benim numaramı sildi bilmiyorum. (Kpss ye gireceği gun de benim onu evden alıp sınavın olduğu okula goturmemi istemişti halbuki yine her vasıta oradan geciyordu.) İstediğini yapmayınca tavır alan insanları sevemiyorum ya. Sizin duşunceleriniz nedir cok merak ediyorum