Konuyu ifşa olma korkusuyla acıyorum ama tukendim arkadaşlar

Burada bazen bazı şeyler okuyorum ve cok tuhaf geliyor ama fark ediyorum ki bize garip gelen olayları insanlar kendi hayatında yaşaya yaşaya normalleştiriyor. Annemle ilgili birkac şeyden bahsetmek istiyorum o yuzden, sizin bakış acınızdan olaylar nasıl gozukuyor fikir almak isterim.

Bizim evimizde değişik bir koltuk takımımız var, buyuk olan koltuğun 5 tane yastığı boyle puskulleri falan var. Hic sevmem kendisini keşke başına bir şey gelse de kurtulsak diye duşunurum hep ama annem bizim aksimize tutkuyla bağlı ona. Şoyle ki, bizim o koltukta oturmamız kesinlikle yasak cunku yastıkları bozulurmuş. Yastıkların kaldırılma fikri ise asla kabul edilemez zaten. Hepimiz salonda olduğumuzda ise herkese oturacak kadar yer kalmıyor ya da diğer kanepeyi uclememiz falan lazım ama rahatsız oluyoruz. Ben bu yuzden bazen evimde salonumda oturamıyorum arkadaşlar herkes bir aradaysa. Mesela gecen gun tatlı yiyecektik salonda hep beraber sohbette koyuydu ama ben yerde oturup yemek zorunda kaldım cunku annem izin vermedi o koltukta oturmama. Size basit bir koltuk gibi gelebilir ama annem haric herkesin başduşmanı. Onun yuzunden kac kere kavga cıktı bilmiyorum.

Bir de bu sıralar pandemi donemi hadi alttan alalım dediğimiz bir konu daha var ama iyice kontrolden cıktı. Annem surekli eski eşyaları değerlendirip donuşturme videoları izliyor ve bir şeyler yapıyor. Tamam yapsın ne kadar guzel ama sorun kullandığı eşyaların eski olmaması. Benim sevdiğim pantolonumdan alışveriş cantası, abimin yeni gomleğinden bir ismi olduğuna emin olamadığım bir şey yapmış. Kendisiyle tartışmak veya onu eleştirmek de mumkun değil cunku hemen alınıp ağlıyor ve kusuyor gunlerce. Bir torba corap alıp gelmişti eve bir kez, cok mutlu olmuştum cunku benim coraplarım surekli kaybolur ama kullanmama izin vermedi ben bunlardan geri donuşum yapacağım diyerek. Mutfaktaki butun kavanozlar coraplı eve misafir gelse cok utanırım yani mutfak eşyalarında corap olmasında. Gecen gun banyo kovasına kılıf yapmış boyle evde beş dakika falan herkes şok gecirdi. Evin halini atsam hak verecekseniz gercekten.

Yani tum bu olanlar normal mi sizce yoksa ben mi abartıyorum? Fikirlerinizi merak ettim.