Yurt dışında bir pantolon parasına satılan Samsung Galaxy M20 1799 TL fiyatla on siparişe acıldı, 250 TL hediye ceki olmasına rağmen fiyatı pahalı buldum almadım. Dun GM 9 Pro sipariş verdim Amoled ekran, Snapdragon 660 işlemci, Sony sensor, Type-C ve hızlı şarj desteği, aluminyum kasa olması beni cezbetmişti ama bu markanın 2 telefonunu kullandım resmen cop ve garantisi de sahtekar. Bu yuzden az once Vatan Bilgisayar uzerinden gece indirim yakalayıp 1550 TL'ye aldığım GM 9 Pro siparişimi iptal ettim. Bir telefon 2900 TL'den nasıl 1550 TL'ye duşer orası da mechul.

Xiaomi telefonların yazılımında sıkıntı var, 2 tane Mi 8 Lite denedim 4.5G bağlanmıyor ve Wi-Fi kopuyor ve Redmi Note 6 Pro dahil butun telefonlar yeni gelen guncelleme ile perte cıkarılmış durumda. Bu yuzden alternatifler elendi elde bu kaldı şimdi gordum 250 TL sepette indirim gozukuyor + 250 TL hediye ceki veriliyor. Bu telefon alınır mı? oyun oynamayacağım artık bir telefon alayım kurtulayım diyorum alo desin, kamera parasına gore iyi olsun ve arayuzu hızlı olsun yeter. Ozet olarak Galaxy M20 alınır mı? Yoksa bundan 1 tık iyi olan kasası aluminyum olan Xiaomi Redmi Note 7 mi bekleyeyim?