Merhaba hanımlar. Ben 31 yaşındayım. 5 yıldır calışıyorum ve birbucuk senedir bu işyerindeyim.
İşyerinde sorun yaşamamla ilgili daha once de konu acmıştım. İki oda arkadaşım vardı. Odada da iki ayrı iş. Benim talebimle iş bolumu yapmıştık. Ben uzerime duşeni fazlasıyla yaptım. Ama diğer işin zamanı gelince bana yıkmaya calıştılar.Bununla ilgili ust mudurun yanına cıktık. O an da bizim şube mudurumuz yoktu vekalet edende hakim değildi konuya. Bende ciddi manada kendimi ifade edemeyişimdem- ağladım falan- mudur bana kızdı. Cunku o oyle bir iş bolumunden habersizdi, oda arkadaşlarım eskiler . Ben 1 yıllığım. Beni sorunlu gordu anlamadı.

Aradan 4 ay gecti. Aynı sorunla yine cıktık ve yine bizim mudur yok ve ben yine haksızım. Bu arada ben yerimin değişmesini istiyorum değiştirmiyor.

Oda arkadaşım benim cozemeyeceğim bir şey icin benle tartıştı. Soylediği de her zamanki gibi burda işler kavgayla cozuluyor. Sesler yukseldi vs. Mudur yardımcısı şube mud. falan duydu. Cok sinirlendim Mudur yardımcısına beni artık burdan alın diye gittim. Ust mudurle konuştu mudurler ihtiyac vardı zaten bende orayı istiyordum beni oraya aldılar. 4 aydır sorunsuz mutlu calışıyorum.Tabi ben mutlu calışıyorum kendimce ama arkamdan donenlerden haberim yok. (((Eski işyerimde de sorun yaşamıştım .Yine kız istediğini yaptırmak icim benim ozenli hassas calışıyor oluşumdan bahane bulup haftasında benle tartışmıştı mesela . Bir yıldır birlikte calıştığıyla tartışmayın. Şefim o zaman insanları idare etmeyi oğren demişti)))

Ust mudur ilk başladığımda hanım oturup kalkmasını bilen Calışkan diye beni nitelerken şimdi iş yapmak istemeyen kavgacı olarak goruyor.

Gecen bir sertifika dağıtımı vardı personele.Ust mudure o an onde oturduğundan benim vermem gerekti sırayla sertifikaları. 30 metrekare bir oda ve anca 15 kişiydik bir masa etrafında. Ben oncesinde sırası gelecek olana işaret ettim adını soyledim duymuyorsa arkadaş aracılığıyla ilettim. Guldum falan. Diyeceğim şu. Ben cok guleryuzlu espirili dışarıdan bakıldığında rahat gorunen biriyim. Aslında davranışlarımda kendimi tartıp hareket etmediğimi duşunuyorum.Cunku mesela mudurun yanına cıktığımızda da iki cumle kurup susup onu dinlemedim. O kadar anlatmaya calıştımki. Oda arkadaşlarım ise konuşmadan haklı cıktılar.Dışarıdan deli gibi mi gorunuyorum acaba da diyorum. Cunku ağır başlı insanları gorunce ozeniyorum. Onların sozune daha cok değer verildiğini goruyorum. Bu hareketlerle kendimi değersizleştirdiğimi duşunuyorum.

Birde bu eski oda arkadaşımla ikimizde aynı ile tayinciyiz. Onun o işyerinde de tanıdıkları var. İnsanları da oyle guzel işleyen dolduran biridir.

Bunları ailemle paylaşıyorum bir de size yazayım dedim.