Sevgilimle telefonda konuşurken gece saat 1 de mesaj geldi bi dk dedi mesaja baktı banada direk ekran goruntusu attı ben istemeden
Yeni bi iş kuruyolar ve firmanın sekreteriyle muhattap oluyo O kadın mesaj atmış kucuk resimden gorduğum kadarıyla guzel bi kız
Mesaj iş icerikli kadın ozur dilerim gec oldu diye girmiş
Ama ekranın ustunde mesajı yeni sildiğimizde cıkan mesaj silindi yazısı vardı
Bende bunun ne oldugunu ne sildiğini sordum oda bilmiyorum gercekten gormedim konuşmanın iceriğini goruyosun zaten ne silmiş olabilirim farkında değilim dedi daha sonra kızın gece birde yazmasına da takıldım tabi cunku bana işyerimden kimse gece yazmıyo neyse bu konu kapandı gitti

Bugun otururken elindeki yuzzuğe bakıyoduk ters tarafı aynı nişan yuzzuğu gibi oluyo cevirince dedi bende şakasına cevirde gez ozaman hep dedim . Oda sekreterin yanına giderken cevirdiğini soyledi bende ne alaka kadının sana bi hareketi mi oldu neden bi risk olarak goruyosun dedim Oda baştan tedbirimi alıyım bi kere tartıştık sonucta bu konu yuzunden hem cevremde şuan tek kdın o dedi ama benim tuhafıma gitti. Sizce normal mi sizin icin de tuhaf bi konuşma olur mıydı ?