İyi forumlar arkadaşlar
Hala cok buyuk bir şok yaşıyorum.
Akşam vakti instagramda arkadaşımın hikayesine yanıt gondermiştim. Daha sonra bana bir hafta once hakkımda bir şey duyduğunu soyledi. Ama konduramadım cok şaşırdım vs. dedi ve ardından ‘Baban yaşında birine kacmışsın, baban geri getirmiş, sonra tekrar kacmışsın. ’ dedi. Duyduğunu soylediği kişiyle bir kavgam/tartışmam olmadı. Ama onun da duyduğunu soylediği kişiyle 2 yıl once ufak bir surtuşme yaşamıştık. Bu kadar buyuk bir iftira atmasına sebep olacak bir şey olduğunu sanmıyorum. 18 yaşındayım ve erkek arkadaşım bile yok. Boyle bir durum soz konusu bile değil. Universite okuyorum ailemle mutlu bir hayatım var. Babam zaten buna asla inanmaz beraber yaşıyoruz olan bana olacak ve koyde minleneceğim. Şu an bunu kimlerin bildiğini bile bilmiyorum dışarı cıktığımda insanlar bana farklı bakıyor gibi gelecek. Beni birazcık tanıyan insan boyle bir şeye inanmaz zaten ama bu ailemi de cok uzecek elalem ne der diye cok umursuyorlar. Ben de kafayı yiyorum. Cok sinirlendim hak ettiğimi duşunmuyorum bunu. Arkadaşımın bu meseleyi duyduğu kıza yazdım aslını oğrenmek icin ama ne olacak bilmiyorum. Aklınıza guzel fikirlerinize ihtiyacım var. Ailemi bırakıp gidecek biri değilim ateş olmayan yerden duman cıkmaz diyen insanlar olabilir ancak buna benzer bir durum hic yaşamadım.