Ah kızlar, nolur yargılamayın, sadece okuyun gecin gerekirse rica ediyorum.
Uzun yıllardır evliyiz. Cok ama cok seviyorum eşimi. Biliyorumki o beni bukadar sevmedi sevmiyor. Herkes goruyor zaten. Neyse.
Cok az beraber oluruz biz. Ben gayet meyilliyim ama o yaşım gecti vs bahaneleri ile...
50 yaşında kendisi.
Ben soyleşimde bişey değişmiyor, takmayayım rencide oluyordur belki diye yetindim hep. 4 5 ayda bir ancak..
Gel zaman git zaman eski erkek arkadaşım beni buldu netten. Istek kabul ermedim ama yazdı bana hep. Onceleri silip geciyordum. Şeytana uydum kızlar

Konu bu kizlar. Şimdi yine boşanmak ıstiyor ve yine ben istemiyorum
Ama bu sefer o haklı. Yazışma resimlerini de cekmiş saklıyor. Beni kimsenin ne duşunduğu değil onun guvenini kaybetmiş olmak yıkıyor. 3 gundur perişanım. Ağlıyorum surekli. Hic konuşmak ile istemiyor. Yolumu cizeceğim deyip duruyor. 3 gundur yemek yiyemiyorum okadar bitkin kaldımki. Yatağını da ayırdı. Annemde sizlere omur gidip kollarına atsaydim kendimi bir o anlardı halimi.
Ne olur sizde acımasız olmayın tamammi. Cok buyuk bedel oduyorum. Cesaretim olsa bu dunyadan gitmek istiyorum. Ben onsuz ne yapacağım. Cok kararlıdır. Duvar gibidir. Derse yapar. Bunuda yapacak.