İcimi dokmek istiyorum artık
Duşuncelerimi yazıya aktarmayı pek beceremem aslında ama deneyeceğim ...
direkt konuya girmek istiyorum ...
Erkeklere guvenemiyorum kızlar ama bu oyle basit ve ergence olan ayy erkeklere govonomoyorom meselesi değil anlatınca anlayacaksınız zaten belkide yargılayacaksınız ...
sevgilisi olan erkeklere daha cok ilgim oldu hep cunku bekar olanla olursam hep aldatılacakmışım gibi hissediyorum biliyorum ezilmiş olan asla aldatılan kadın değil aldatan adamdır bunu farkındayım ama asla kabullenemiyorum eğer bekar bir erkekle bitliktelik yaşarsam beni sevmeyecek , gozu hep dışarıda olup beni aldatıcak ama bekar olmayan bir erkekle ilişkim olursa beni daha daha cok seveceğini daha cok isteyeceğini duşunmekten alıkoyamıyorum kendimi ... biliyorum cok cok cok cok cok iğğrenc bir duşunce ama nedense bana ikinci kadın olmak her zaman daha guvenli geliyor ... ( boyle bir şey yapmam sadece duşuncelerimi anlatıyorum lutfen boyle bir ilişkim olduğunu duşunmeyin ) ve ne tesadufki bana yazan bana ilgi duyan ... hepsi aynı kategorideler sevgilileri var ... ve kimse beni gercekten sevdiği icin sevmiyor yani erkeklerden bahsediyorum asla aşklı meşkli duygular icin sevmedi kimse beni ... hep bir sebep hep bir cıkar neden boyle duşunuyorum neden beni gercekten cıkarsız sevmiyorlar ve ben neden kendimi boyle adamlara layık goruyorum ... neden neden nedeenn sizden tek ricam beni yargılamamanız ve boyle bir ilişkim olduğunu duşunmeyin lutfen lutfen