Oncelikle merhaba. Oğlum kuru fip hastasıydı. Elimden geleni yaptım veteriner 1 ay dayanamaz demişti. Bağışıklığını guclendirdim her gun takviyelerle. Ama artık son raddeye gelmişti. Hastalık norolojik olarak cok etkiledi. Yutkunmayi unutmaya başladı. Sonra da sara gibi nobetler gecirmeye. Yine de umudum vardı. Eskisi gibi kosmasa da bakardım severdim onu ben. Ama dun gece kendini yalarken nobet gecirmiş ( dişleri kilitleniyordu ) penisini isirmis. Saat 2 de odama geldi yatağa aldım karanlıktı. Garip sesler cıkarıyordu. Işığı actım o an Dunyam yıkıldı başıma. Pamuk oğlum kanlar icindeydi. Veterineri aradım hemen fotoğraf attım. Kendini isirdigini yarayı hemen kapatmam gerektiğini soyledi. Uzun uğraşlar sonucu yarayı kapattım. Yatağa koydum ustunu orttum sabaha kadar başını sevdim optum sakinlestirdim.. Artık kendine zarar vermeye başlamıştı benim bu cabam onu ayakta tutmuyor acı cekmesine sebep oluyordu. Veterinerim her şeyin daha kotu olacağını kendine daha cok zarar vereceğini soyledi. Bu zamana gelmesi bile mucizeydi. Daha fazla eziyet etmemek icin O korkunc kararı verdik ve bugun bebeğime veda ettik. Arkadaşlar kendimi mi kandiriyorum ben. O karardan sonra nefes alamıyorum . Nasıl yaptım diye. Kendimi sucluyorum cocuğum olsa yaparmiydim yeterince sevmedim mi diye. Nefes alamıyorum sabahtan beri. Boğuluyorum. Ne yapicam ben